Haberler

Radore Veri Merkezi'nden avantajlı hosting paketleri

Güncelleme:

Radore, "Bana Hosting Paketini Söyle E-Mail Marketing'i Düşünme!" sloganıyla hayata geçirdiği yeni kampanyası ile müşterilerine cazip avantajlar sunuyor


Radore Veri Merkezi, müşterileri için sunduğu avantajlı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. "Bana Hosting Paketini Söyle E-Mail Marketing'i Düşünme!" sloganıyla hayata geçirilen yeni kampanya dahilinde, tüketiciler Bayi Web Hosting, VIP Hosting ya da Wordpress Hosting paketlerinden birini satın alarak, Sendloop'tan ücretsiz olarak 10.000 e-mail gönderimi yapma fırsatını yakalıyorlar.

Radore'nin aylık kiralama ücreti 99 TL olan Bayi Web Hosting , 236 TL olan VIP Hosting ya da 49 TL olan Wordpress Hosting paketlerinden herhangi birini satın alan tüketiciler kampanyadan faydalanabiliyorlar. Kampanya süresince tüketiciler, toplu e-mail gönderimi konusunda öncü şirketlerden olan Sendloop'tan ücretsiz olarak 10.000 e-mail gönderimi yapma hakkına sahip oluyorlar.

Kampanyadan faydalanmak için üç hosting paketinden birinin satın alınmasının ardından id.radore.com'da yer alan Promosyonlarım sekmesi üzerinden Bilgilerimi Sendloop'a gönder butonuna tıklanması yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Wordpress Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title