Haberler

Özgecan'ın Katilinin Gömüleceği Yer Belli Oldu

Güncelleme:

Özgecan Arslan'ın cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken, bugün Mersin'de gizlice defnedilecek. Cenaze günlerdir tepkilerden dolayı defnedilemiyordu.

Günlerdir yer krizi nedeni ile cenazesi defnedilmeyen Altındöken için Mersin Büyükşehir Belediyesi olumlu yanıt verdi. Hurriyet.com.tr'ye konuşan belediyeden bir yetkili "Evet talep oldu. Yer de gösterildi. Bugün defnedilecek. Bu saate kadar defnedilmiş bile olabilir" dedi.

MERSİN SINIRLARI İÇİNDE GÖMÜLEBİLMESİ İÇİN GEREKLİ İZİNLER ALINDI

Suphi Altındöken'in günlerdir Adana Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletilen cenazesinin Mersin sınırları içinde gömülebilmesi için gerekli izinlerin alındığı öğrenildi.

ALTINDÖKEN AİLESİNİN AVUKATI: CENAZENİNİ GÖMÜLEBİLMESİ İÇİN GEREKLİ İZİNLER ALINDI

Altındöken ailesinin avukatı İbrahim Kaplan, "Cenaze hastanede bekliyor. Cenazenin gömülebilmesi için belediyeden gerekli izinler alındı.

"NE ZAMAN VE NEREDE GÖMÜLECEĞİ NETLEŞMEDİ"

Ancak cenazenin ne zaman, nerede ve hangi mezarlıkta gömüleceği netleşmedi" dedi.

"MEZARINA İSİM YAZILIP YAZILMAMASI TAMAMEN AİLENİN TASARRUFU"

Adının yazılmasını istemeyen bir belediye yetkilisi "Mezarlığa isim yazılıp yazılmaması tamamen ailenin tasarrufu. Biz belediye olarak parsel numarası veriyoruz. Ve bu numara ile defin işlemi yapılıyor. İsmi ise, aile isterse yazar istemezse yazmaz" dedi.

CEZAEVİNDE VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Özgecan Aslan'ı evine gitmek üzere bindiği minibüste vahşice katleden minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, tutulduğu cezaevinde silahlı saldırıya uğramışlardı. Aynı cezaevinde tutuklu bulunan Gültekin Alan, Suphi Altındöken'i öldürürken, babasını da yaralamıştı. Olay sonrası soruşturma başlatılmış, cezaevine silah sokulmasına yardım eden kişiler de tutuklanmıştı.

Kaynak: Hurriyet.com.tr

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Tarsus Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (50)

kanun:

30 bin kisinin katilinin hapishanede beslenmesine ses cikarmazlar iceride onun isini bitirmezlertek bir kisinin katilini yasatmayip gomulmesine izin vermezleronce ermeni usagi apo yu halledin

36
45
yanıtYanıtla
eric cantona:

bu adam haklı ya nefsi mudafa açık giyinmeseydi kız

3
48
yanıtYanıtla
hakikat:

ölüden şeytan bile el çekerken biz insan olarak bir ölüden el çekmedik ne garip

28
4
yanıtYanıtla
ALİ:

bu memleket ne cinayetler gördü en fazla üç gün gündem oldu bu kız bana şer güçlerin kilit adamı gibi geldi ölen yaşlı bir teyze olsaydı veya tesettürlü biri veya bir erkek olsaydı bu mesele bu kadar büyümezdi bu arada kadın yalakaları iyi mesai harcıyor

10
20
yanıtYanıtla
ERTAN:

EVET İNANIN ÇOK GİZLİ OLDU YANİ :))

25
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bir cenazeye kara toprağı layık görmeyen cahiller. . . ! Sizlerde bir mezar yeri bulamayasınız!! diyeceğim ama demiyorum.

9
15
yanıtYanıtla
D oğrucu Davut''a:

Gelecek sefer bu insan hakları sevdanı masumları korumak için harca da hem senin emeklerin boşa gitmesin hem hak en birini kurtarmış olursun, harcama kendini burada. .

yanıt6
yanıt3
fakir:

apoyu nereye gömecez bilen varmı

20
2
yanıtYanıtla
SEDA:

SAHTE MÜSLÜMANLAR YİNE SÖYLÜYORUM BU ADAM KATİL EVET AMA BASINA YANSIDIĞI İÇİN BU HALDE ŞU ANDA BİLE ADANA DA TÜRKİYENIN BELLİ YERLERİNDE KİMBİLİR NE CİNAYETLER İŞLENİYO AMA BASIN YAZMADIĞI İÇİN NERDEN BİLECEKSINIZ O YUZDEN KINAMAYIN VE ANNESİNİ KENDİNİZ YERİNİZE KOYUN VE O KADININ NE ACILAR ÇEKTİĞİNİ EMPATI YAPIN LUTFEN VE OLMAYAN BEYNINIZLE YORUM YAPMAYIN ANNE BABAYSANIZ COCUKLARINIZ BI SUÇ İŞLESE BAKIN NELER OLUYOR BIRAKINDA ADAM GÖMÜLSÜN SIKIYOSA APOYA KONUSUN ADAM BEBEK KATİLİ

21
1
yanıtYanıtla
yasemin:

kınama yok tam bir ibret

yanıt14
yanıt3
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title