Haberler

Moda'da iğrenç görüntü! Pantolonunu indirip kendisini uyaran adamın karısının üzerine idrarını yaptı

Güncelleme:

İstanbul Moda'da yaşanan iğrenç olay gündem yarattı. 4 arkadaştan biri, sokağın ortasında pantolonunu indirip bir binanın önüne idrarını yaparken binaya eşiyle birlikte girmek üzere olan vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Uyarıya aldırış etmeyen maganda, bu kez de kendisine tepki gösteren adamın karısının üzerine idrarını yaptı. Bununla da yetinmeyen maganda, arkadaşlarıyla birlikte adamı öldüresiye dövdü. O çiftin arkadaşları olduğunu belirten sanatçı Ayhan Sicimoğlu ise görüntüleri paylaştı.

İstanbul Moda'da önceki gece mide bulandıran bir olay meydana geldi. İddialara göre; 4 arkadaştan birisi, pantolonunu indirip bir evin önüne idrarını yaptı. Bu sırada binada oturan bir vatandaş eşiyle kapıdan içeri girerken idrarını yapan kişiye tepki gösterdi. Maganda ise bu uyarıya aldırış etmedi. Bu kez de kendisini uyaran adamın karısının üzerine idrarını yaptı.

Moda'da iğrenç görüntü! Pantolonunu indirip kendisini uyaran adamın karısının üzerine idrarını yaptı

AYHAN SİCİMOĞLU GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Ünlü sanatçı Ayhan Sicimoğlu ise üzerine idrar yapılan o çiftin arkadaşları olduğunu belirtip sosyal medyadan sitem etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını yayınlayan Sicimoğlu, şunları söyledi:

"Dün gece Moda'nın ana caddesine çıkan bir sokağın girişine doğru 4 hergele (filmde görülüyor), biri donu indirmiş, dikkat fermuar değil pantolon aşağıda arkadaşımın evinin önüne işiyor. Arkadaşım da karısı ile eve geliyor.

Moda'da iğrenç görüntü! Pantolonunu indirip kendisini uyaran adamın karısının üzerine idrarını yaptı

"KARISI YALVARIYOR AMA DİNLEMİYORLAR ÖLDÜRESİYE GİRİYORLAR"

'Napıyorsun kardeşim' deyince, 'Sana mı soracağım lan işeyeceğim yeri' diyor. Ve dönüp karısının üzerine işemeye devam ediyor. Yumruğu suratının ortasına yiyor tabi.

Diğer üçü ve yerden kalkan hergele, 4 kişi oğlana dalıyor ve 'Öldürün öldürün' naraları ile yere düşürüp suratına gözüne kulağına tekme ile girişiyorlar. Karısı yalvarıyor ama dinlemiyorlar öldüresiye giriyorlar.

Moda'da iğrenç görüntü! Pantolonunu indirip kendisini uyaran adamın karısının üzerine idrarını yaptı

"POLİSLER KİBAR VE YARDIMCI İDİLER"

Arkadaşım yaşıyor ama kafa göz kulak kaburga darmadağın. Polis hemen yetişip ikisini ters kelepçe alıyor ama diğer ikisi kaçıyor. Nöbetçi savcı başından savıyor zaten adı üstünde "Savcı", yani tutuksuz serbest.

Bugün avukatlarım ile Kadıköy iskele karakoluna gittim. Daha evvel aradığım amirler, Komiser Bey ve polisler çok kibar ve yardımcı idiler, buradan hakikaten tebrik ediyorum. Diğer iki kuduz elbet yakalanacak ve kendini erkek sanan 4 kişi karısının yanında nasıl tek bir adam öldüresiye dövülür hesabı sorulacak, dava savcısından rica ediyorum."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ayhan Sicimoğlu Sosyal Medya Kadıköy Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Barış Yalman:

Şimdi o adam bunları öldürürse suçlu mu olacak?

170
7
yanıtYanıtla
bekir yapici:

belli bir süreden az hapis cezasi alanlarin iceri atilmamasinin veya istismar edilen maksadinin disinda uygulanan denetimli sacmaliginin ülke halkinin huzurunu ve güvenligini bozdugunu adalet ve yargiya güvenin kalmadigini halkin sikayet ve rahatsizligini yöneticilerin bilmemesi mümkünmü? internetten kapiya teslim coluk cocugun bile eline düsen ve avcilikla alakasiz kisa dipcik kisa namlu cok fisekli pompalilarin kisilere satilmasi normalmi?bunun arkasinda nasil bir anlayis olabilir.

yanıt20
yanıt1
Okan Güven:

kanun bu adamlara birşey yapmayacak, ceza vermeyecekse ben eşimin önünde bana saldıranları silahla vurabilirmiyim. ya bu adamlar daha ileriye gidip çocuğumun önünde bana saldırırlarsa , hatta bana verdikleri zarar gibi eşime ve çocuğumada zarar verirlerse ne yapmak lazım. devlet ceza vermiyorsa benim mi ceza vermem gerekiyor. insanlara "el altından silahlanın, kendi işinizi kendiniz görün" mü denmek isteniyor.

126
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

haberlere baktigimizda denetimli denen sacmalikla serbest birakma adeta defalarca suc islemis sabikalilara uygulaniyor gibi o yüzden daha önceden bir suc kaydi ve sabikaniz yoksa sade suya vatandassiniz demektir ve sizin böyle bir hakkiniz yok gibi görülüyor kisilik haklarina saldiridan tutun hürriyeti kisitlama darp öldürmeye tam tesebbüs yaralama kasti planli öldürme ruhsatsiz silah kullanmaya ve daha bir cok seye göre ceza alma ihtimaliniz var malesef ülkemizde adalet ve yargi anlayisi bu.

yanıt15
yanıt0
HAKAN ARSLANOĞLU:

Moda gibi merkezi bir yerde 4 maganda gece elini kolunu sallayarak dolaşıyorsa halkın huzurunu sağlayacak gece bekçileri neredeymiş. 4 maganda mı gece bekçilerine denk gelmemiş, gece bekçileri mi 4 maganda ya denk gelmemiş hayret doğrusu..

93
13
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

türk sinemasında bekçiler sokakları dolaşır gece falan mahallede turlarlardı. ben daha bizim sokakta bekçi görmedim. adamlar daha mensup olduğu mesleğin adını benimseyemedi kaldı ki işi benimsesinler.

91
7
yanıtYanıtla
Beyö 4'lü:

hakan. dilin kemiği yoktur suçla bakalım nereye kadar

11
47
yanıtYanıtla
koray kılıç:

yaşım 42 bu ülke gerçekten çok zor günler gördü evet biliyorum ama bukadar yasaların olmadığı kimsenin hukuk ve yasalara güvenmediği ortam ilk defa oluyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title