Haberler

Milletvekilleri Kaynarca ve Karaca Beylikdüzü'nde İftar Açtı

Beylikdüzü'nde düzenlenen ramazan etkinliklerine bölge milletvekilleri de katılarak ilçe halkını yalnız bırakmıyor.

AK Parti İstanbul milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Harun Karaca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Beylikdüzü halkı ile bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'nün karşıladığı milletvekilleri Kaynarca ve Karaca, etkinlik alanını gezdi, AK Nokta'yı ziyaret ederek partilileriyle buluştu. Protokoldakiler, CHP ve MHP'nin ramazan stantlarını da ziyaret etti.

İftarı Vatandaşlarla Birlikte Açtılar

İstanbul Milletvekili Kaynarca, Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Atila Yılmaz, Büyükşehir 2 Mahallesi Atrium arkasında düzenlenen sokak iftarına da katılarak, vatandaşlarla birlikte iftar açtılar. Vatandaşların ramazanını kutlayan Milletvekili Kaynarca, vatandaşlar arasındaki yaşanan bu birlik beraberliğin devam etmesi temennisinde bulundu. Beylikdüzü'ne her gelişinde ilçeyi daha da gelişmiş bulduğunu dile getiren Kaynarca, ilçenin çok çalışkan bir belediye başkanına sahip oldukları için oldukça şanslı olduğunu ifade etti.

"Huzur ve Kardeşlik Daima Hissedilmeli"

Başkan Uzun ise konuşmasında; Ramazan ayında yaşanan huzur ve kardeşliğin her zaman devam etmesini istediklerini, Beylikdüzü ve Büyükşehir halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu, en kaliteli hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını dile getirdi.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında birlikte açılan iftarların ardından konser, oyun ve yarışmalarla unutulmaz akşamlar yaşayan ilçe halkı, ünlü sunucu Mecaracı Murat 'ın hazırladığı "Beylikdüzü Starını Arıyor" yarışmasına da büyük ilgi gösteriyor. Pazar akşamı Maceracı Murat'ın Beylikdüzü'nün yeteneklerini seçtiği yarışmada hünerlerini sergileyerek birinci olan Mevlüt İlavul ve Engin Gezer ikilisi tablet bilgisayar kazandı. Kendine güvenen izleyicilerin yeteneklerini sergileme imkanı bulduğu yarışmanın finali Ramazan etkinliklerinin sonunda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tülay Kaynarca Harun Karaca Ramis Uzun Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title