Haberler

Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salonda kayıt yapan memurlar- AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emre Karayel'in babasıyla kayıt yaptırmaya gelmesi, - Parmak izi alınması- İsmail Emre Karayel'e rozetini babası 25. dönem AK Parti Kayseri milletvekili Yaşar Karayel'in takması, - İsmail Karayel ve Yaşar Karayel'in açıklamaları, - Milletvekillerinin aileleriyle beraber gelip kayıt yaptırmalarından detay, Milletvekilleri kayıt yaptırıyor Meclis'te milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Salonda kayıt yapan memurlar- AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emre Karayel'in babasıyla kayıt yaptırmaya gelmesi, - Parmak izi alınması- İsmail Emre Karayel'e rozetini babası 25. dönem AK Parti Kayseri milletvekili Yaşar Karayel'in takması, - İsmail Karayel ve Yaşar Karayel'in açıklamaları, - Milletvekillerinin aileleriyle beraber gelip kayıt yaptırmalarından detay, Milletvekilleri kayıt yaptırıyor Meclis'te milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. - Milletvekili baba, milletvekili oğluna rozetini taktıAK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise kaydını yaptırmaya, babası 23. 24. 25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ile birlikte geldi. Üç dönem Meclis'te bu şerefli görevi yaptığını belirten Yaşar Karayel, "Bu dönem ben aday olmadım, oğlum aday oldu, o da seçildi. İnşallah memleketimize, milletimize hayırlı hizmetleri dokunur" ifadesini kullandı. Emrah Karayel ise, milletvekili seçilmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.Karayel, babasının 23. 24. ve 25. dönemlerde milletvekili olduğunu, kendisinin ise 26. Dönemde milletvekili seçildiğini anımsatarak, "İnşallah Kayserimize, Türkiyemize hizmet edeceğiz. Bu güzel dönemde ülkemizi bir adım daha öteye taşımak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Bir gazetecinin, "Şanslısınız aslında, babanızın tecrübelerinden yararlanırsınız herhalde" sözlerine Karayel, "Babamızın sahip olduğu tecrübe bizim için çok önemli. Ben cemiyetçi bir ailede yetiştiğim için sürekli vatan, millet işleriyle ilgileniyorduk zaten. Bu sefer de Meclis'te görev nasip oldu" yanıtını verdi.Karayel, "Babanızın Meclis'in işleyişine yönelik bir tavsiyesi oldu mu, ilk ne söyledi size?" sorusuna, "Mesleğim avukatlık, aynı zamanda Milli Türk Talebe Birliği'nin Genel Başkanıyım. Dolayısıyla hem bundan önce hem de bu süreç içerisinde neler söylenmesi gerekiyorsa tecrübelerle ilgili, bir tecrübe aktarımı yapıldı. Onun için de avantajlı ve şanslı olduğumu düşünüyorum" dedi.Daha sonra baba Yaşar Karayel, oğlu Emrah Karayel'e milletvekili rozetini taktı.AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan kaydını yaptırmaya, annesi Gülhan Kavakçı ve babası Yusuf Ziya Kavakçı ile birlikte geldi. Kavakçı'ya rozetini annesi taktı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya da rozetini oğlu Mert Sancaklı taktı.

Kaynak: AA / Güncel

Yaşar Karayel Emre Karayel Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title