Haberler

Mehmet Batdal'dan Bucaspor'a Ret

TRANSFER yasağını kaldırabilmek için kulüpten alacağı bulunan eski futbolcularla uzlaşmaya çalışan Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, 430 bin TL alacağı için bir süre önce icra takibi başlatan Mehmet Batdal'dan bir kez daha olumsuz yanıt aldı.

TRANSFER yasağını kaldırabilmek için kulüpten alacağı bulunan eski futbolcularla uzlaşmaya çalışan Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, 430 bin TL alacağı için bir süre önce icra takibi başlatan Mehmet Batdal'dan bir kez daha olumsuz yanıt aldı. Halen Medipol Başakşehir'de forma giyen golcü futbolcu, Başkan Kayışlı'ya İstanbul'da ticarete atıldığını belirterek, "800 bin TL harcayarak benzin istasyonu açtım. Paraya ihtiyacım var. İndirim yapamam ancak alacağımı 4 taksitte ödeyebilirsiniz" dediği öğrenildi.

Çetin Kayışlı, 400 bin TL alacağı olan Serkan Yanık'ın ise indirime gideceğini açıkladı. Futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerde olumlu adımların atıldığını söyleyen Başkan Kayışlı, "Serkan'da sorun çıkmayacak, 200 bin TL'ye dosyayı kapatacağız. 110 bin TL borcumuzun olduğu İrfan Başaran'la da anlaşma sağlayacağımıza inanıyoruz. Eylül sonuna kadar tüm borçlarımızı temizleyeceğiz" şeklinde konuştu. Bucaspor'un eski ve yerli yabancı futbolcularına yaklaşık 3 milyon TL ödeme yapması gerekiyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Kayışlı Mehmet Batdal Başakşehir Bucaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title