Haberler

Konya'da 2013'ün İlk Bebeğine Alperen Adı Konuldu

Güncelleme:

Konya'da 2013 yılının ilk bebeği, yaklaşık 3 kilogram olarak doğan "Alperen" oldu.

Konya'da 2013 yılının ilk bebeği, yaklaşık 3 kilogram olarak doğan "Alperen" oldu.

İki buçuk yıllık evli Emrah ve Aysel Kurnaz çifti, ikinci bebeklerine yeni yılın ilk dakikalarında kavuştular. Doğum sancıları tutan Aysel Kurnaz, Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gelerek doğumu beklemeye başladı. Saat 23.30 sıralarında doğum odasına alınan anne Kurnaz, saat 00.03'te normal doğumla 2 kilo 940 gram ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Çiftin ilk çocuğunun da 15 aylık yine bir erkek çocuk olduğu öğrenildi.

Alperen adı konulan bebeğin annesi Aysel Kurnaz, çok mutlu olduğunu belirterek, "Diyecek bir şey bulamıyorum. Herkese teşekkür ediyorum. İkinci de erkek oldu. Çok mutluyum" dedi.

Heyecanlı olduğu gözlenen baba Emrah Kurnaz da, "Gayet mutluyuz. İlk çocuğumuz da erkekti. Babalık duygusu çok güzel bir duygu. Yılbaşına denk geldi. Zaman olarak iyi bir zamana denk geldi. Çok iyi bir anı olacak, hiç unutmayız doğduğu anı. Bu zamana denk gelmesini beklemiyorduk" diye konuştu.

Kadın Doğum Uzmanı Mehmet Sait Güneş ise, "Aysel hanım 23 yaşında ikinci gebeliğiydi. 2 bin 940 gram ağırlığında erkek bebek doğurdu. Doğum saat 00.03'te oldu. Bebek canlı, sağlıklı, gayet iyi hiçbir sorunumuz yok" şeklinde konuştu.

Öte yandan, hastane çalışanları, Alperen bebeğe çeyrek altın hediye etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Sükan Bebek Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title