Haberler

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Miraç Kandili'nde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti

Güncelleme:

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Miraç Kandili dolayısıyla Körfez ve Çayırova ilçelerinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti. Vali Yavuz, ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinleyerek ilgili kurumlara talimat verdi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Miraç Kandili dolayısıyla Körfez ve Çayırova ilçelerinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik başlatılan "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında hane ziyaretlerine devam ediliyor.

Vali Yavuz, Körfez ilçesinde Atalar, Fatih ve Hacı Osman mahallelerinde, eşi Selda Yavuz ise Çayırova ilçesinde Akse, Emek ve Özgürlük mahallelerinde 22 aileyi ziyaret ederek, vatandaşların kandilini kutladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarıyla geçimini sağlayan ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Vali Yavuz, ilgili kurumlara yapılması gerekenler noktasında talimat verdi.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Yavuz, ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Miraç Kandili Selda Yavuz Çayırova Kocaeli Körfez Valilik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title