Haberler

Kızıyla intihar etmek isteyen baba ve ailesi için Bakanlık harekete geçti

Güncelleme:

Kayseri'de kucağına aldığı 1,5 yaşındaki kızıyla intihar girişiminde bulunan Ömer A.'yı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri ziyaret etti. Bakanlık, Ömer A.'ya maddi, aile fertlerine de psikolojik destek sağlayacak.

İki gün önce Kayseri'de kucağına aldığı 1,5 yaşındaki kızıyla intihar girişiminde bulunan 40 yaşındaki Ömer A.'ya devlet sahip çıktı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ömer A. ve ailesine maddi ve psikolojik destek sözü verdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğü yetkilileri, dün Ömer A.'nın kiracı olarak yaşadığı evine giderek, inceleme yaptı. Ömer A.'ya iş buluncaya kadar Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi bağlanacak. Aile fertlerine de psikolojik destek sağlanacak. Ömer A. da yetkililere teşekkür ederek, bir daha intihar girişiminde bulunmayacağına dair söz verdi.

Kızıyla intihar etmek isteyen baba ve ailesi için Bakanlık harekete geçti

"VALİYİ ÇAĞIRIN YOKSA İNTİHAR EDECEĞİM" DEMİŞTİ

Bunalımda olduğu bildirilen Ömer A., eşi ve kızını yanına alıp, Ahmetpaşa Caddesi'ndeki 5 katlı Meydan İş Merkezi'nin üçüncü katındaki serbest muhasebe bürosuna girmişti. Bir süre sonra da çocuğunu kucağına alarak, pencereye yönelen Ömer A. intihar edeceğini söylemişti. Gözyaşları döken eşinin isteğine olumsuz yanıt veren Ömer A., "Bana hemen valiyi çağırın, yoksa intihar edeceğim" diye bağırmıştı. Olay yerine gelen Vali Yardımcısı Nail Anlar ve polis, Ömer A.'yı ikna ederek, intihar girişiminden vazgeçirmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmetpaşa Kocasinan Haberler

500

Yorumlar (15)

..:

ÇOCUĞU NEDEN ALET EDİYORSUN !! O SENİN MALIN DEĞİL !! O SENİN SANA EMANET BİR YAVRU!! HER NE OLURSA OLSUN O YAVRUYU O HALE DÜŞÜRMEYECEKSİN !!

7
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAVRU VATAN KIBRIS TA ASGARİ ÜCRET 2950 OLMUŞ ANA VATANDA 2020

9
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kimse orada yaşamak istemediğinden olmasın?

yanıt1
yanıt1
murat baba:

allah yardım etsın ne zor şartlarda yaşayan var

8
0
yanıtYanıtla
Ogün:

Bu benim arkadasim. cok efendi birisidir . kendisinlen bir gün olaydan sonra konustum. vali yardimcisi hep oyalayip basindan saliyormus , günlerce bekletilip bu hale getirdiler.

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hepimizin sıkıntıları var. . Çocuğa onu yaşatmak nedir? Ben de ciddi maddi sıkıntı içerisindeyim ama çözüm olarak akşam da çalışmak için bir iş buldum. . sabah 9-18 başka iş, 19-01 başka iş yapıyorum. . çocuğumu alıp cama çıkmıyorum. . o günahsız yavrunun suçu ne? Çocuk yetiştirecek ahlaka, akla ve psikolojiye sahip değilseniz yapmayın kardeşim

6
1
yanıtYanıtla
......:

herkes çıksın cama. hadi.

2
5
yanıtYanıtla
levent şenol:

sayın devlet büyüklerime sesleniyorum yüzde 70i bu durumda bizler esnaf oldugumuzdan insanların doktoruyuz bu durumlarla ilgili meclis gündemine taşımanızı tavsiye ederim bizler nasıl 15 temmuz darbesinde DEVLET büyüklerimizin arkasında durduk sizlerinde bu halkın yanında olmanızı isteriz saydılarımla

4
1
yanıtYanıtla
Kardelen:

Yahu be adam çocuğun ne suçu var . Bu çocuk bu kabusu nasıl atlatır hayat boyu küçükte olsa unutamaz . Bir baba tamam sıkıntın vardır . Çocugu niye alet ediyorsun , yazık hem sana hem’de bu sebiye . Bak bu olmadı sana çok kızdık hiç haklı tarafın kalmadı bunu yaptığın için

3
0
yanıtYanıtla
Demekki:

Artik bizde bu yollara basvururuz

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title