Haberler

Kendisi İçin Düzenlenen Yürüyüşte Ölen Öğretmenin Cenazesi Yalova'ya Getirildi (4)

Cenaze TÖRENİNE 3 BİN KİŞİ KATILDI Öğretmen Halil Serkan Öz için ikindi üzeri Yalova Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı ve tören düzenlendi.

Cenaze TÖRENİNE 3 BİN KİŞİ KATILDI

Öğretmen Halil Serkan Öz için ikindi üzeri Yalova Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı ve tören düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelenk gönderdiği cenaze törenine, öğretmenin annesi Güler Öz, babası Kemal Öz, kız kardeşi Ebru Öz ile CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Eğitim- Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca, sendika üyeleri, meslektaşları, öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çocuklarının tabutu başında taziyeleri kabul eden Güler ve Kemal Öz çifti, ayakta durmakta güçlük çekti.

Halil Serkan Öz'ün cenazesi, kılınan namazın ardından yaklaşık 3 bin kişinin oluşturduğu kortej eşliğinde, omuzlarda taşındı. Cenaze, Yalova Valiliği önünden geçerken alkışlı protesto bulunuldu ve 'Vali istifa' sloganı atıldı. Yaklaşık 500 metre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konulan Halil Serkan Öz, Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Yalova Merkez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title