Haberler

Kaymakam Erdoğan Kilise Uğurlandı

Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan 26 Ocak 2018 Cuma günü düzenlediği kahvaltı programıyla Ferizli ile helalleşti ve geçici görev olarak atandığı Kilis'e uğurlandı.

Ferizli'de yaklaşık 5 yıldır görev yapan Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçe protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve daire amirlerinin katılımıyla düzenlenen programda geçici görev için atandığı Kilis iline uğurlandı.

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Soğuk: ''Sayın kaymakamımızın kahraman ordumuzun zaferler kazandığı bir dönemde o bölgede görevlendirilmesi bizleri gururlandırmıştır. Bu görevler gurur verici olduğu kadar kutsaldır da. Uçları şehadet şerbeti içmeye kadar gider. İlçe olarak Kaymakamımızın başarıları için dua edeceğiz ve her zaman açık olan telefonumuzla kendisiyle beraber olacağız.

İlçemizde görev yaptıkları 5 yıla yakın zamanda kendileriyle uyum içerisinde çalıştık ve güzel işler yaptık. Gittiği yerde de güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Varsa haklarımız helal olsun. Yolunuz açık olsun, sizi daha iyi yerlerde görmek tüm Ferizlililer olarak benimde en temel arzumdur. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine şükranlarımı sunarım,'' diye konuştu.

Kilis görevine gitmeye hazırlanan Kaymakam Erdoğan yaptığı açıklamada: ''5 yıla yakın zamandır Ferizli'de görev yapıyorum. Uyumlu şekilde güzel çalışmalar yaptık. Bu bir veda değildir. Gururlu bir göreve atandık. Bu görevi büyük bir istekle bekliyordum. İnşallah biz oradayken Afrin'i terör örgütlerinden temizleriz ve Afrin harekâtının zaferini yaşarız. Dönüşümüz kararname dönemine rastlayacağından burada uzun süre kalamayabiliriz. Görevim esnasında halkımızdan yakınlık gördüm. Kalıcı dostluklar oluşturdum. Geride güzel eserler bıraktığımıza inanıyorum. Orada görev yaparken dahi bir gözümüz, bir kulağımız Ferizli'de olacaktır.

Atandığım görev kutsal bir görevdir. Böyle bir zamanda oralarda bulunmak gurur vericidir. Hepinize haklarımı helal ediyorum. Sizler de helal ediniz. Hepinize saygılar sunarım. Mutluluklar dilerim. Tekrar görüşmek dileğiyle,' ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Soğuk Hakan Yavuz Ferizli Kilis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title