Haberler

Bursa'da Eski Siyasetçi ve İş Adamı Silah Zoruyla Kaçırıldı

Güncelleme:

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, eski siyasetçi ve iş adamı İlyas Çelebi silah zoruyla kaçırıldı.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde sabah saatlerinde, eski siyasetçi ve iş adamı 78 yaşındaki İlyas Çelebi İlyas Çelebi evinden çıkmak üzereyken silah zoruyla kaçırıldı. Olayla alakalı 3 kişi tutuklandı.

"BORCU YOK" YAZISI

İddiaya göre, 78 yaşındaki İlyas Çelebi, sabah saatlerinde evinden çıkmak üzereyken, alacak verecek meselesi yüzünden zorla bir araca bindirilerek Dağkadı köyüne götürüldü. Çelebi'ye, silah zoru ile "Borcu yoktur" yazılı bir kağıt imzalattırıldı.

OĞLU DURUMU ANLADI

Çelebi, borcun silinmesi için oğlunu aramak istediğini söyledi. Telefonda babasının çelişkili konuşmasından şüphelenen oğlu İsmail Çelebi durumu polise bildirdi.

3 KİŞİYE GÖZALTI

Polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla İlyas Çelebi zorla alıkoyulduğu evden kurtarıldı. Operasyonda Çelebi'ye imzalatılan kağıt ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.Ç. (56), M.Ç. (24), ve N.B. (54), silah zoru ile adam kaçırmak ve insan özgürlüğünü kısıtlamak suçlarından tutuklandı.

İLYAS ÇELEBİ KİMDİR?

İlyas Çelebi, Karacabey'de 1988 - 1992 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı görevinin yanı sıra, 1974 yılında Belediye Başkan Vekilliği yapmıştı. Ticaret Borsası'nda ve Türk Hava Kurumu Karacabey Şubesi'nde uzun yıllar 2. başkanlık yapan Çelebi, aynı zamanda Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurucuları arasında yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlyas Çelebi Karacabey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title