Haberler

Ukrayna'dan İzmir'e gelen Svitlana otel odasında tecavüze uğradı

Güncelleme:

Ukrayna'dan İzmir'e gelen Svitlana otel odasında cinsel istismara uğradı. İstismar nedeniyle kanaması olan talihsiz kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Sosyal medya üzerinden tanıştığı erkekle buluşmak için ülkesi Ukrayna'dan İzmir'in Konak ilçesine gelen 48 yaşındaki Svitlana A., cinsel istismar iddiasıyla şikayetçi oldu. Saldırganın sosyal medyada kullandığı ismin sahte olduğu tespit edilirken, Svitlana A.'nın hastanede tedavisi sürüyor.

GENÇ KADINI OTELE GÖTÜRDÜ

Ukrayna'da yaşayan Svitlana A., sosyal medya üzerinden tanıştığı erkekle buluşmak için Kurban Bayramı'nın ilk günü İzmir'e geldi. Kendisini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılayan kimliği belirsiz erkek, Svitlana A.'yı Konak ilçesi Basmane semtinde bulunan bir otele götürdü.

HASTANEYE KALDIRILDI

İddiaya göre Svitlana A. otel odasında bu erkeğin cinsel istismarına maruz kaldı. Kimliği belirsiz erkek, hızla otelden ayrılırken, istismar nedeniyle cinsel organında yırtılmaya bağlı aşırı kanama olan Svitlana A. hastaneye kaldırıldı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Burada tedaviye alınan Svitlana A., yaşadıklarını polise anlatarak saldırgandan şikayetçi oldu. Svitlana A.'nın ifadesi doğrultusunda, cinsel istismarda bulunan erkeğin kimliğini belirlemek için, havalimanı ve otel çevresindeki MOBESE ile güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alındı. Saldırganın sosyal medyada kullandığı isimin sahte olduğu tespit edilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Konak İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (200)

ADANALI:

UKRANAYDAN İZMİRE GEL TEK BAŞINA OTELE KADAR GİT ÜSTÜNE ÇIKART ADAMI SONRA YIRTILMA OLDU KANAMA OLDU SONRA TACİZ ADAM N EYAPSIN NE OLACAGINI BİLEREK GELMİŞ

103
113
yanıtYanıtla
Ben bir garip keloğlanım:

Yoksa Allah bu adana denilen şehrin insanlarını lanetlemiş mi kardeşşşş?

yanıt33
yanıt11
AYDIN:

Kadının şanssızlığı senin zihniyetinde birine denk gelmesi olmuş!!!

yanıt70
yanıt27
Fer65:

Izmir gene merhametli size göre (Adana)Sizde olsa çoktan öbür dünyayı boylamıştı.

yanıt39
yanıt7
Adam:

Dingil hirbo

yanıt16
yanıt13
Türkiye:

Gerçekten acınacak haldesiniz. Yorumların bazılarını okudum ve gerçekten ne haldeyiz. Utanmadan neler yazmışsınız. Asıl cahiller sizsiniz. Sizin gibi zihniyetlere sahip insanlar yüzünden türkiyemizin adı her zaman kirleniyor. Hanım efendiye ne yalanlar söyledi acaba da kadın ülkesinden kalkıp buralara kadar gelmiş. Uçkuruna düşkün bir millet dünya üzerinde yoktur sanırım. Sizin gibi kisiliksiz yaratıklar yüzünden bu ülke asla iyi yerlere gelemeyecek. Bu yüzden suçlunun biran önce yakalanıp en ağır cezayı almasını canı gönülden isterim. İsterim ki, herkese rezil olsun. Böyle sapıkları hadım etmek bence en doğru karar olur.

78
3
yanıtYanıtla
Canısı:

Aynen öyle öyle bir ülke olduk ki herşey var bizim ülkede ama buna rağmen bizim ülkede idam diye bir şey yok ve kişilerde acınacak halde inşallah o kişi en kısa zamanda yakalanır da cezasını bulur

yanıt0
yanıt0
BAŞKA DÜNYALAR:

İnsanlar ısrarla birbirine güvenmek istiyor ama çağın pislikleri böyle bir şeyin olamayacağını en adi şekillerde ispat etme çabasından vazgeçmiyor. .

77
0
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Bütün iyi niyetiyle kadıncağız çıkmış gelmiş kimbilir ne hayallerle geldi ama ruh hastası şizofren biri tarafından hayatı mahvoldu.

64
6
yanıtYanıtla
Sevilay ozyurt:

Sosyal medyadan evlenen çiftlere kadar.cok kişi var ki çevremde de var kadın adiye catmis Allah belasını versin

yanıt3
yanıt0
Tüm 200 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title