Haberler

İçişleri Bakanı Altınok - Seçim Güvenliği Toplantısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İçişleri Bakanı Selami Altınok'un açıklamaları, İçişleri Bakanı Selami Altınok Diyarbakır'da: - "Seçimlerin demokratik hukuk kuralları çerçevesinde vatandaşlarımızın özgür iradesinin sandığa yansıması için gayretli bir şekilde çaba gösteriyoruz"- "Huzur ve güven ortamında bir seçim geçirmek için gayret göstereceğiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İçişleri Bakanı Selami Altınok'un açıklamaları, İçişleri Bakanı Selami Altınok Diyarbakır'da: - "Seçimlerin demokratik hukuk kuralları çerçevesinde vatandaşlarımızın özgür iradesinin sandığa yansıması için gayretli bir şekilde çaba gösteriyoruz"- "Huzur ve güven ortamında bir seçim geçirmek için gayret göstereceğiz. Bunun için gerekeni yapacağız" İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Seçimlerin demokratik hukuk kuralları çerçevesinde vatandaşlarımızın özgür iradesinin sandığa yansıması için gayretli bir şekilde çaba gösteriyoruz" dedi.Beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve İller İdaresi Genel Müdürü Rahmi Doğan ile Van'dan Diyarbakır'a gelen Bakan Altınok, Valilikte 8 ili kapsayan seçim güvenliği toplantısına katıldı. Altınok, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kasım ayında yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili 8 bölgede toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.Diyarbakır'daki toplantının ardından Ankara ve Gaziantep'te de benzer toplantıların düzenleneceğini ifade eden Altınok, şöyle konuştu: "Seçimlerin demokratik hukuk kuralları çerçevesinde vatandaşlarımızın özgür iradesinin sandığa yansıması için gayretli bir şekilde çaba gösteriyoruz. Bu konuda gerekli güvenlik önlemlerimizi alıyoruz. Bakanlığımızın kamu güvenliğinin sağlanması noktasında görevleri var. Bu nedenle bölgeden gelen valilerimiz, komutanlarımız, emniyet müdürlerimiz ve diğer güvenlik personellerimizle değerlendirme yaparak, alınması gereken tedbirleri konuşacağız."Valiler ve diğer ilgililerle değerlendirmede bulunacaklarını kaydeden Bakan Altınok, "Ondan sonra bunları uygulamaya geçireceğiz. Seçimlerin memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Huzur ve güven ortamında bir seçim geçirmek için gayret göstereceğiz. Bunun için gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.Basına kapalı yapılan toplantı sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Celalettin Lekesiz Selami Altınok Rahmi Doğan Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

gökhan yıldırım:

bu bakan yüzünde valilikteki cadde 5 saat kapatmak zorunda kaldılar araclar ve vatandaş zor durumda kaldı bide başbakan sırf bayram namazı diyarbakırda kılacak diye sabaha kadar helikopter sesı yüzünde sabaha kadar uyayamadık sırf bir insanın namaz kılacak diye bukadar rahatsız olduk gelmeyın bu memlekkete istemıyoruz bu sekıl yeter artık bir yandan savaş bir yanda sizlerin bu rahatsız edıcı durumlarınız yüzünden size ne oy nede sevgı duyurum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title