Haberler

HDP'li Gençlerin HDP'li Belediye Başkanı'nı Odaya Kilitleyerek Darbettiği İddia Edildi

Güncelleme:

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde HDP'li bir grubun, meclis üyelerinin yakınlarını işe aldığı gerekçesiyle Belediye Başkanı Nalan Özaydın ve Yardımcısı İbrahim Çoko'yu parti binasında odaya kilitleyerek darp ettiği iddia edildi.

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde bir grup HDP'li gencin meclis üyelerinin yakınlarını işe aldığını savunarak Belediye Başkanı Nalan Özaydın ve Yardımcısı İbrahim Çoko'yu parti binasında bir odaya kilitleyerek darp ettiği iddia edildi. Olayın ardından iki isim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendilerini darp eden şahıslardan şikayetçi oldu.

ODAYA KİLİTLEYİP DARP ETTİKLERİ İLERİ SÜRÜLDÜ

İddiaya göre, HDP'li Mazıdağı Belediye Meclis Üyeleri kendi yakınlarını belediyede işe yerleştirmek istedi. Bunun olmasını istemeyen HDP Gençlik Kolları üyesi olduğu belirtilen H.T. ve arkadaşları, parti binasında Belediye Başkanı Özaydın ve yardımcısı Çoko'yu bir odaya kilitledi. HDP'li gençlerin odaya kilitledikleri Özaydın ve Çoko'yu darp ettiği ileri sürüldü.

KENDİLERİNİ DARP EDEN ŞAHISLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayın ardından Özaydın ve Çoko İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendilerini darp eden şahıslardan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Hdp'li Gençler Hdp'li Belediye Başkanını Darp Etti İddiasıMazıdağı Belediye Başkanı Nalan Özaydın

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi İbrahim Çoko Mazıdağı Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (24)

Allah Islah etsin:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBenim anlamdığım T. C Mazıdağ Belediyesi altında çeşitli harflerin bir araya getirlmesi sonucu bazı cümle görünüyor bu yazı ermenicemi. anlamış değilim.

20
27
yanıtYanıtla
zaza:

italyanca! kör müsün? gerçi pardon yazmışsın anlama engellisisin.

yanıt3
yanıt2
Analist:

ORDA KÜRTÇE ''Şaredariya Şemrex'' Belediye Başkanı yazıyor. .

yanıt0
yanıt3
Antalya:

öküz Türkiye''de yaşayan 30 milyon Kürdü unutmuş yazıyı ermeniye bağlıyor. çıkar at gözlüğünü.

yanıt0
yanıt0
Allah Islah etsin:

Zaza Kardeş İtalyanlara Türkçeyi öğretsene . Anarşist yazınız dikkate almıyorum. . Gerçi bu vatana ijanet eden Allahın gazabına uğrar İnşallah

yanıt0
yanıt0
lazoğli:

gereksiz haberlerin altında yorum kutusu var. gerekli haberlerde yok neden?

40
2
yanıtYanıtla
ME ME ME:

HELAL OLSUN O GENÇLERE OYLARINA SAHİP ÇIKMIŞLAR KOYUNLAR GİBİ BİR KÖŞEDE İZLEMEMİŞLER

27
9
yanıtYanıtla
sad:

bizi kayırın döveriz yoksa demişler:D

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

ADAMLAR OYLARINA SAHİP ÇIKMIŞLAR, ADAM KAYIRMAYA HAYIR DEMİŞLER LİYAKAT DEMİŞLER. HELAL OLSUN.

32
3
yanıtYanıtla
Caney:

Kavgaya girinde ölü sayısı artsın????

22
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title