Haberler

Kafa attığı hemşirenin burnunu ve kafatasını kırdı, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı

Güncelleme:

Kocaeli'de 29 yaşındaki görevli hemşire, tedavi ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı. Hemşireye kafa atarak burnunu ve kafatasını kıran saldırgan şahıs, gözaltına alındıktan sonra 30 gün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde geçen Cuma günü saat 17.00 sıralarında acil servise ambulansla KOAH rahatsızlığı bulunan bir hasta getirildi. Acil doktoru ve hemşireler müdahale ettiği sırada hasta yakınları sağlık personellerine, "Dilinde şişme var. Diline müdahale edin" diye bağırmaya başladı.

HEMŞİREYE KAFA ATTI

Hastanın oğlu Murat Olgun bu sırada hemşire Önder Gürel'e kafa attı. Kafatası ve burnunda kırık oluşan Önder Gürel, saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Olayın ardından gözaltına alınan Murat O., 30 gün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HASTA YAKINI, HEMŞİRENİN KAFATASI VE BURNUNU KIRDI

AÇIKLAMA YAPILMASINA RAĞMEN SALDIRDI

Saldırganın serbest bırakıldığını söyleyen ve bu duruma tepki gösteren acil servis hemşiresi Önder Gürel, "Geçen hafta acil serviste çalışırken ambulansla bir hasta geldi. Doktorumuz hastayı gördü ve tedavileri yapıldı. Daha sonra da hastanın yakınları geldi. Hasta hakkında bilgi verildi. Tedaviler yapıldı ve hasta takip altında kalırken ben başka bir hasta ile ilgilenmek için gittiğim sırada hasta yakınları bağırmaya başladı. 'Hastamıza müdahale edin. Doktor yok mu, sağlıkçı yok mu?' diye bağırdılar. Daha sonra da elimdeki hastayı yarım bırakıp hasta yakınlarına bilgi vermek için yanına gittim. Hastanın dilinin şiştiğini söylediler. Bundan doktorumuzun da bilgisi vardı. Diliyle ilgili bir problem olmadığını ve gerekli tedavinin yapıldığını söylemişti. Israrla diline müdahale edilmediğini ve dilini indirmemiz gerektiğini söylediler. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. Gerekli müdahale yapıldığını söyledim?" dedi.

BURNU VE KAFATASINDA KIRIK OLUŞTU

Hasta yakınının kafa attığını belirten Önder Gürel, 'Ben oradan giderken erkek hasta yakını arkamdan gelip burnuma kafa attı. Saldırısına devam edip boynumdan tuttu. Daha sonra diğer hasta yakınları müdahale edip saldırganı uzaklaştırdılar. Davacı oldum bir gece gözaltında tutuldu. Daha sonrasında da serbest bırakıldığını öğrendim. Burnumun üst kısmında kırık oluştu. Ön kafatası bölgemde kırık oluştu. Ameliyat olmam gerektiğin söylendi. Operasyon hazırlıkları başladı. Bir gece de hastanede gözetim altında yattım. Bir hafta sonra ameliyat olacağım." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Önder Gürel Ameliyat Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Fenerli :

Hastanede ambulans beklerken ölen şahıslar oldu nice ihmaller var bu saglikcilarda ama ak kaşık muamelesi görüyor. Birde karşı taraf ne diyor keyfinden mi saldırmış saglikciya, İşini layıkıyla yapan saglikcilarimizi tenzih ederim.

17
59
yanıtYanıtla
İDRİS ÇELİK:

Ne konuştuğunuz farkındamısınız aynı şeyi polis için kullanabilirmisiniz veya kafa atmaya kim cesaret edebilir Demekki yeterince ceza yok

yanıt3
yanıt0
Erkan Can :

İşini iyi yapmayan herkesin kafasını kıracaksak parti gençlik kolları, siyasiler, basının büyük kısmı fln çok üzülürler buna.

yanıt15
yanıt1
Süleyman Demir:

BÖYLE ADALET OLMAZ YARIM BIRAKTIĞI İŞİ TAMAMLASIN DİYE SERBEST BIRAKMIŞLAR HERHALDE AMA BİŞEY EKSİK KALMIŞ MADALYA VERMEYİ UNUTMUŞLAR YA

23
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title