Haberler

Hacıhamza'da Feci Kaza 2 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Güncelleme:

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza beldesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirirken 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kaza Samsun-İstanbul D-100 karayolu üzerinde Hacıhamza beldesinde meydana geldi.

Memleketleri Tokat’ın Niksar ilçesi’nden bayram tatili dönüşü İstanbul’a giden 46 yaşındaki Zeki Gök yönetimindeki 34 ASE 12 plakalı transportır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından Hacıhamza içerisindeki üst geçit köprünün beton ayağına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkışan aynı aileden Ali Gök (60) ile Fatma Gök (43) olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Zeki Gök , Hüseyin Gök (13) ve 1 yaşındaki bebek Görkem Gök yaralandı.

Yaralılar ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ciddiyetini koruyan Zeki Gök ile Görkem Gök ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle Samsun-İstanbul D-100 karayolu aracın kaldırılmasının ardından tekrar araç trafiğine açılırken, olay yerinde C. Savcısının incelemesinin ardından yaşamlarını yitiren Ali Gök ve Fatma Gök’ün cenazeleri Kargı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Çarpmanın etkisiyle araçta büyük çaplı hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.








Kaynak: Temsilci / Güncel

Görkem Gök Hacıhamza Kargı Çorum Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınız Yazınsevil gök:

çok üzüldümBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

0
0
yanıtYanıtla
sevil gök:

dedemle halamı kaybettim ama yavrucayını hatır olarak bıraktı onu ölenene kadar sevecem kuzenimi alah onları gül içinde yatsınlar alllahım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title