Haberler

Gölcük'te Küfürle Başlayan Kavga Halkı Sokağa Döktü

Güncelleme:

Kocaeli'de küfürle başlayıp kavgaya dönüşen tartışmada, toplanan grup, Doğu kökenli 5 kişiyi darp etmek istedi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde küfür edildiği iddiasıyla başlayıp kavgaya dönüşen tartışmada, toplanan bir grup, Doğu kökenli 5 kişiyi darp etmek istedi.

Küfüre tepki gösterenlerin katılımıyla toplanan bir grup, Doğu kökenlilerin yaşadığı mahalleye yürümek istedi. Kalabalık, kaymakam ve ilçe emniyet müdürünün iknası üzerine dağıldı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Gölcük ilçesi 19 Mayıs Caddesi'nde kurulan pazar yeri alanında Doğu kökenli vatandaşlardan birinin küfür ettiği iddiasıyla 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma 2 grup arasında kısa sürede kavgaya döndü.

GEÇİŞE İZİN YOK

Bu sırada küfüre tepki gösterenlerin katılımıyla bir grup toplanıp, Doğu kökenli vatandaşların oturduğu mahalleye yürümek istedi.

Toplanan kalabalık nedeniyle polis ekipleri çarşı merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri yürümek isteyen grubun önünde barikat oluşturup geçişine izin vermedi.

BAZI KİŞİLER GÖZALTINA ALINDI

Toplanan kalabalık nedeniyle Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Kesin olay yerine gidip, bilgi aldı. Kaymakam Yazıcı ve Emniyet Müdürü Kesin'in ikna çabaları üzerine grup gecenin ilerleyen saatinde dağıldı. İlçede polisin güvenlik önlemleri devam ederken, olaya karıştığı iddiasıyla bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Yazıcı Gölcük Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (155)

mardinli:

biz kürtler size insanlığı er yada geç öğreteceğiz

73
78
yanıtYanıtla
sivasli:

Günün enkomik yorumuydu hahahaaa

yanıt40
yanıt17
uzaa:

siz önce yikanmayi ögrenin. . .

yanıt38
yanıt35
:

Ccc koptum laaa yorumuna :)))

yanıt1
yanıt3
Bir türkMobil-ANDROID:

Ayıp ya böyle olaylar duydukca TÜRK olmaktan utanıyorum.

29
59
yanıtYanıtla
DOD:

vatanı kurtaracaklar bırakın ahmakları. . .

37
15
yanıtYanıtla
Kurdo:

Irkciliga hayir kardeslige evet her biji akparti.

21
29
yanıtYanıtla
paris/trabzon:

pkk ya yardim ve yataklik edenler oldukca buda medyada gorundukce kocaelide de balikesirde de bursada da rahat olamayacaksiniz

30
18
yanıtYanıtla
Faso:

Siz turklere doguda bir gun saldiri oldumu yazik tek tarafli dusunmeyin

yanıt6
yanıt3
türk:

Bu kürtlerden arinmak lazim türk ırkı asildir ve tek kalmalidir

15
33
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title