Haberler

Firari FETÖ'cü mutfak dolabında yakalandı

Güncelleme:

FETÖ'ye üye olma suçundan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ayhan Kurban, Bursa'da saklandığı evin mutfak dolabında yakalandı. Kurban tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da, FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ayhan Kurban, saklandığı evin mutfak dolabında yakalandı.

MUTFAK DOLABINDA YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubeleri ekipleri, FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ayhan Kurban'ın yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Fiziki ve teknik takibin ardından Kurban'ın, Nilüfer ilçesinde bir evde saklandığını belirleyen ekipler, 23 Ocak'ta, adrese düzenlenen operasyonda, hükümlüyü mutfak dolabında yakaladı.

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı Ayhan Kurban, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Firari FETÖ'cü mutfak dolabında yakalandı

Firari FETÖ'cü mutfak dolabında yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bursa Ceza Terör Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Bir badem bıyıklı daha yakalandı, darısı diğer badem bıyıklıların başına. Bu ülkenin başının belası badem bıyıklılar... ;)

31
15
yanıtYanıtla
Sebati Can:

Ne suçu varmış? Birini mi öldürmüş, uyuşturucu ticareti mi yapmış, rüşvet mi almış? Hayır. Sohbete katılmış, Bankasyaya para yatırmış, sendikaya üye olmuş.Bunlar legal işler. Bu yüzden bu insanları terörist ilan etmek vicdansızlık değil mi?

16
7
yanıtYanıtla
girilmez:

kes lan

yanıt5
yanıt12
sade vatandaş:

halbuki ne istemişse vermişlerdi bunlara daha geniş bir yer bulamamışlarmı? şimdi onların yerine başkalarına ne istiyorlarsa veriliyor yalnız bunlara birer kutuda toplu iğne verilsin törenlerde yakalarına Atatürkün resmini asmak için toplu iğne bulamıyorlar

13
7
yanıtYanıtla
TT:

Yakalanınca polisler iyi dalga geçmiştir... Tüp bebek misin oğlum sen,.. Arkadaşlar bu tüp bitmiş, değiştirelim lütfen... Burada sıkışmış bi fındık faresi var, yardımcı olalım :)

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title