Haberler

Fetö/pdy'ye Finansal Destek Sağladıkları İddiasıyla 5 Kişi Tutuklandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adliye önünden detay görüntüler Zanlıların çıkarılmasından detaylar Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adliye önünden detay görüntüler

Zanlıların çıkarılmasından detaylar Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları şüphesiyle gözaltına alınan, aralarında iş adamları, esnaf ve siyasilerin de bulunduğu 82 kişiden 48'i, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in kardeşi Ömer Erdem ile CHP'li Efeler Belediye Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu'nun da aralarında bulunduğu 43 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İş adamlarından İlhan Aksoy, Şaban Koyuncu, İsmail Erdem, Mehmet Tuğcu ve Tuğba Kuruyemiş işletmelerinin sahibi Ahmet Tonkul ise tutuklandı.

Tutuklu zanlıların üzerilerinde 1'er dolar bulunduğu öğrenildi.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 27 Temmuz'da Koçarlı, Efeler, Söke ve Nazilli ilçelerinde, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla aralarında iş adamları, esnaf ve siyasilerin de bulunduğu kişilerin evlerinde arama yapılmış, 82 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Erdem Aydın Politika Güncel Haberler

Denizli'de 6 ilçede yangın! Alevlerin yuttuğu koyun sürüsünün görüntüsü yürek dağladı

Denizli'de 6 ilçede yangın! Alevlerin yuttuğu koyun sürüsünün görüntüsü yürek dağladı

'İstesek en az 10 vekil gelir' sözleri CHP ile İYİ Parti'yi karşı karşıya getirdi

"İstesek en az 10 vekil gelir" sözleri CHP ile İYİ Parti'yi karşı karşıya getirdi

Türkiye'nin dev lastik fabrikasında üretim durdu

Türkiye'nin dev lastik fabrikasında üretim durdu

Önce üvey amcasını sonra eşini öldürmüştü! Kızının sözleri duruşmaya damga vurdu

Önce üvey amcasını sonra eşini öldürmüştü! Kızının sözleri duruşmaya damga vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title