Haberler

Eski Bakan Osman Pepe Yeniden Siyaset Sahnesine Çıktı

'türkiye'nin GÜÇLENMESİNDEN MUTLU DEĞİLLER' Kabinede yapılan değişiklikler ile ilgili açıklama yapan Osman Pepe, "Yeni bakan olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

'türkiye'nin GÜÇLENMESİNDEN MUTLU DEĞİLLER'

Kabinede yapılan değişiklikler ile ilgili açıklama yapan Osman Pepe, "Yeni bakan olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Daha önce bakanlık yapan arkadaşlarımıza da yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Türkiye yoluna güvenli ve iyi bir şekilde devam ediyor. Bazıları Türkiye'nin kalkınmasından, güçlenmesinden mutlu değiller ve onların zaten hiç mutlu olduklarını da görmedim" diye konuştu.

'ERDOĞAN BAYRAKTAR'IN AÇIKLAMASI DUYGU PATLAMASI'

Bir gazetecinin Erdoğan Bayraktar'ın açıklaması hakkındaki sorusu üzerine Osman Pepe, "Erdoğan Bayraktar'ın açıklaması tamamen duygu patlaması ve duygusal olarak yaptığı açıklamadır. Bugün devir teslim töreninde yapmış olduğu, dün yapmış olduğu hatanın bir özürü niteliğindeydi, bunu öyle değerlendirmek lazım. Bugün de bazı dostlarımızı ziyaret etmek amacıyla biraraya geldik. Biz eğer yürüyüş yapsak burada 10 binler yürürdü. Biz yönetim kurulu olarak partimize hizmet etmiş arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz" dedi. Osman Pepe ve AK Parti yönetimi akşam namazını Fevziye Cami'nde kıldıktan sonra esnaf ziyaretlerine devam ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Pepe Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title