Haberler

Boşanmak İsteyen Eşini Yatak Odası Görüntüleriyle Tehdit Ettiği İddia Edilen Koca: Ailesi, Eşimi Bana Karşı Kullanıyor

Güncelleme:

Antalya'da boşanmak istediği için başına tabanca dayayıp eşini ölümle ve yatak odası görüntüleriyle tehdit ettiği iddia edilen koca, "Boşanmak istiyorsa boşanalım. Ailesi, eşimi bana karşı kullanıyor" dedi.

Antalya'da Funda I.'nın (20) boşanmak istediği için başına tabanca dayayıp kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü eşi Ömer Can I. (23) polis tarafından gözaltına alındıktan sonra savcılık talimatı ile serbest kaldı. İddiaların doğru olmadığını söyleyen Ömer Can I., "Boşanmak istiyorsa boşanalım. Ben defalarca 'git dava aç' dedim ama yapmadı. Ailesi, eşimi bana karşı kullanıyor" dedi.

BAŞINA SİLAH DAYADIĞI İDDİASI

Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi'nde, son bir aydır anne ve ağabeyiyle yaşayan Funda I.(20) eşi Ömer Can I.'nın (23) kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek, yardım istedi. Fotoğrafçılık ve garsonluk yapan Funda I., eşiyle 16 yaşındayken sosyal medya üzerinden tanıştığını ve 2 yıl önce nikah kıydıklarını anlattı. Eşi Ömer Can I.'nın kendisine şiddet uyguladığını ve başına tabanca dayayıp, öldürmekle tehdit ettiğini de öne süren Funda I. boşanmak istediğini ancak tehditlerden korktuğu için bir şey yapamadığını iddia etti.

Ömer Can I.

KOCA, İDDİALARI YALANLADI

Funda I.'nın iddialarının ardından dün ifadesi alınmak üzere polis merkezine çağrılan Ömer Can I., Demirören Haber Ajansı'na konuştu. İfadesinin alınmasının ardından sabaha kadar nezarethanede gözaltında tutulduğunu, ifadesinin ardından savcılık talimatı ile serbest kaldığını anlatan Ömer Can I., eşi Funda I.'nın iddialarının gerçek olmadığını öne sürdü.

Funda I. ve Ömer Can I.

'AİLESİ, EŞİMİ BANA KARŞI KULLANIYOR'

Funda I.'nın uzaklaştırma kararı aldırdığını doğrulayan ancak bu kararın 6 değil 3 kez alındığını ifade eden Ömer Can I., " Eşim boşanmak istiyorsa onu tutmam. Ben defalarca ona dedim, 'git mahkemeye başvur, boşanalım.' O hiçbir zaman bunu yapmadı. Ben boşanmak istemiyorum çünkü onu seviyorum. Boşanırsam ileride pişman olabilirim. Eşim benimle kız çocuğu hayali kuruyordu. Eşimin ailesi bizim ayrılmamızı istiyor ve eşime baskı yapıyor. Ailesi benim canımı yakmak için eşimi kullanıyor" diye konuştu.

Ömer Can I. kendi evinde eşinin ağabeyi Kuthan A.'nın saldırısına uğradığını, kayınbiraderini kendisini korumak amacıyla bacağından bıçakladığını iddia etti. Bu olayın ardından eşinin ailesinin kendisine husumet beslediğini öne sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Can Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

yolda buldun ne oldu şimdi ne onda ne sende maneviyat sıfır birde arka plan var ne filmler oldu olmadımı

25
0
yanıtYanıtla
Cinar:

Evlilik basitlesti bizim buyuklerimiz cefakarmis simdikiler 3yil flort ediyo 20 gun sonra bosaniyo allah islah etsin

18
5
yanıtYanıtla
Maho:

Bence bu işin suyunu çıkardılar.. "eşim beni dövüyor " diyeni televizyona cikariyorlar.o yüzden kadinlar tv ye çıkıp meşhur olmak için böyle yapıyorlar...

19
3
yanıtYanıtla
çürümüş insanlar:

aman siz de maneviyat uçuyor. . .

11
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah erkeği böyle şeytan kadınların iftiralarından , şerrinden korusun

9
1
yanıtYanıtla
MüF€T_Di$:

Bu görüntülerdeki açıklamaları dikkatle takip edenler, anlamıştır. . .

7
0
yanıtYanıtla
meşe:

en iyisi evlenmemek. herkes birbirini aldatıyor. sevgi geçicidir. evlilikten sonra her iki eşin sevgilileri olmaya devam ediyor taki birbirini yakalayaa kadar. bekarlık sultanlıktır. aklı olan evlenmesin. ohhhhh bekarlık süperr

3
4
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Mese hanim senin Annan Baban vefat etsin ve kardeslerinde vefat etsin senin yasin giderekte yaslansin ve yataga bir düs sen Ben seni ozaman görürüm bekarlik sultanlik mi Diye

yanıt1
yanıt4
DÜRBÜNLÜ:

Evlenenlerden istenen sağlık raporuna zeka testi eklenmeli. Geri zekalılar evlendirilmemeli.

6
0
yanıtYanıtla
Adam:

Bilmeden kimseyi suçlamamak gerek. Kadına karşı şiddet çok arttı, dolayısıyla yargıda da artık körlük oluştu ve çoğu erkek potansiyel suçlu durumuna düştü. Bunu da kullanan çok kadın var. Erkekler akıllı olmalı, aleyhinize köpürtülebilecek abartılabilecek hiçbir olayda bulunmayın. Ve Allah aşkına yaşınız küçükken, hele hele sosyal medyadan tanışıp evlenmeyin. Hayatınız bu kadar değersiz olmasın

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title