Haberler

Trump'a karşı rahat olan Macron'un, Erdoğan'la olan fotoğrafı tekrar gündeme geldi

Güncelleme:

İngiltere'deki NATO zirvesine katılan liderler birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Dünya basınının yakından takip ettiği zirvede Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Trump'ın yanında rahat halleri dikkat çekti. Erdoğan'ın eski buluşmada Macron'un omzuna eline attığı fotoğraf ise tekrar gündeme geldi.

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İngiltere'ye giden liderler birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Dünya basınının yakından takip ettiği zirvede Macron'un ABD Başkanı Trump'a karşı rahat hareket etmesi dikkat çekti. Macron'un hareketleri sonrası sosyal medyada Erdoğan'ın Fransa liderinin omzuna eline attığı eski fotoğraf olay oldu.

ZİRVEYE DAMGA VURAN GÖRÜŞME

Birebir görüşme gerçekleştiren liderlerin tavırları ise gazetecilerin gözünden kaçmadı. Macron'un ABD Başkanı Trump'ın yanında rahat hareketler sergilemesi objektiflere yansıdı. Macron'un bu hareketleri ise hafızalara Erdoğan'la olan fotoğrafını getirdi. Sosyal medyada paylaşılan Erdoğan'un Macron'un omzuna eline attığı kare olay oldu.

Erdoğan'ın Macron'un omuzuna elini atması dünya basınında olay oldu

"ERDOĞAN ODADAYKEN MACRON"

Sosyal medyada Macron'un, Trump ve Erdoğan'la fotoğrafını paylaşan kullanıcılar aradaki farkı gözler önüne serdi. İki fotoğrafı paylaşan kullanıcılar "Erdoğan odada değilken Macron, Erdoğan odadayken Macron" ifadesiyle caps yaptı.

Erdoğan'ın Macron'un omuzuna elini atması dünya basınında olay oldu

ERDOĞAN'DAN MACRON'A: BEYİN ÖLÜMÜNÜ KONTROL ETTİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti" diyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a sert tepki göstermişti. Erdoğan, "Sayın Macron, önce sen kendi beyin ölümünü bir kontrol ettir" demişti.

ERDOĞAN: 4'LÜ ZİRVE İYİ GEÇTİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın katıldığı Suriye konulu Dörtlü Zirve sona erdi. Londra'daki Başbakanlık Ofisi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 50 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin ardından ofisten ayrılırken bir gazetecinin görüşmeye ilişkin sorusu üzerine, "Gayet iyi geçti." yanıtını verdi.

Erdoğan'ın Macron'un omzuna elini atması sosyal medyada olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title