Haberler

Ercan Karakaş: Yaşar Kemal'i Tekrar Aramızda Görmek İstiyoruz

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaş, 4 günden bu yana İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören ünlü yazar Yaşar Kemal'i ziyaret etti.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, 4 günden bu yana İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ünlü yazar Yaşar Kemal'i ziyaret etti.

Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından Karakaş, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Doktorların Yaşar Kemal'in sağlığına kavuşması için gayret gösterdiklerini ifade eden Karakaş, "Büyük usta Yaşar Kemal'in eşini ziyaret ettik. Onun hakkında bilgiler aldık. Kendisinin bir an önce aramıza dönmesini diliyoruz. Doktorlar çok titizlikle kendisiyle ilgileniyorlar onlardan da bilgi aldık. Yaşar Kemal Türkiye için büyük bir insan. Sadece kültür hayatımızın büyük insanı değil, Türkiye için de toplumun vicdanı kabul edilen bir insan. O bakımdan her görüşten insan için çok değerli bir insan. Onun sağlığı için hepimiz dua ediyoruz. Doktoru da stabil halde yoğun bakımda dedi. Bir geriye gidiş olmadığını söyledi. Yoğun bakımdan bir an önce çıkmasını umut ettiklerini bunun için çalıştıklarını söyledi" diye konuştu.

"SAĞLIĞINA KAVUŞACAĞI UMUT EDİLİYOR"

Ünlü yazarın tekrar sağlığına kavuşması dileğinde bulunan Karakaş, "Durumunun stabil olması, gerileme olmaması durumunda doktorlar tarafından da ifade ediliyor. O bakımdan yoğun bakım süresi bittiğinde sağlığına tekrar kavuşacağını umut ediyorlar. Bundan da memnun olduk. Kendisini tekrar aramızda görmek istiyoruz. Benim de kendisiyle kişisel sohbetlerim var. O bizim aynı zamanda Yaşar ağabeyimiz. Dünya kültür alanında tanınan bir insan" dedi.

Karakaş, açıklamanın ardından hastaneden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Üniversitesi Ercan Karakaş Yaşar Kemal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title