Haberler

Engelli Raporu İçin Hastaneye Giden Yaşlı Kadından, Doktora Suç Duyurusu: Bana 'Tayyip'in Uşağı' Deyip Tedavi Etmedi

Güncelleme:

Samsun'da 79 yaşındaki yaşlı kadın, ''Bana 'Tayyip'in uşağı' dedi ve tedavi etmedi'' diyerek doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi ilginç bir hasta-doktor tartışmasına sahne oldu. Hastaneden heyet raporu almaya giden 79 yaşındaki Şahsenem Beker, doktorun mesaisinin bitmesine 10 dakika kaldığı gerekçesiyle muayene etmediği iddia edildi. Duruma sinirlenen yaşlı kadın hekim hakkında şikayetçi oldu. Şikayet dilekçesinde ise "Doktor ellerini açıp, bana 'Tayyip'in uşakları' diye bağırdı." dedi.

ENGELLİ RAPORU ALMAK İÇİN GİTTİ

İddialara göre, 26 Mart 2018 günü sabah mesaiyi saati başladıktan sonra 79 yaşındaki Şahsenem Beker kızıyla birlikte Gazi Devlet Hastanesine engelli raporu almak için gitti.

Sözcü'de yer alan habere göre, yaşlı kadın saat 09.30 sıralarında kardiyoloji doktoru olan F.A.'nın odasına geldi. Ancak doktor yerinde yoktu.Yaşlı kadın ve kızı diğer doktorlara kontrol olmaya gitti. Saat 10.30 tekrar servise gelen anne ve kıza doktorun sekreteri "Doktor hanım henüz gelmedi" dedi.

Bir süre daha bekledikten sonra saat 11.45'de tekrar kontrol için kardiyoloji servisine giden Beker, doktorun yerinde olduğunu gördü. Ama bu kez de sekreter yaşlı kadına beklemesini söyledi. Şahsenem Beker kapıda beklerken başka bir hastanın içeriye alındığına şahitlik etti.

"TAYYİP SİZE BU HAKKI VERDİ DİYE"

Ardından doktorun saat 11.50 gibi dışarıya çıkıp, "Tayyip size bu hakkı verdi diye ben yemek yemeyecek miyim?" diyerek sinirli bir şekilde gittiğini iddia etti.

İKİ GÜN SONRA YİNE GELDİLER

Bu sözlerin ardından evine döndüğünü anlatan yaşlı kadın 2 gün sonra tekrar doktorun kapısını çaldığını anlattı. Şeker, kalp, damar tıkanıklığı, kas hastası olduğunu söyleyen Beker,"Doktor bana 'Seni muayene etmeme hakkım var. Ama muayene edeceğim. Tayyip'in uşakları' dedi. Ardından da erkek güvenlik görevlisinin gözleri önünde elbiselerimin üst tarafını çıkarmamı istedi. İtiraz edecek oldum ama raporu almaya ihtiyacım olduğu için ses çıkarmadım. Elbiselerimi çıkardım. Öylesine beni muayene etti. Ve raporuda olumsuz yazdı" diye konuştu.

3 GÜN SONRA HASTANELİK OLDU

3 gün sonra Şahsenem Beker, aniden rahatsızlandı ve ambulansla özel bir hastaneye giderek anjiyo oldu. Hastaneden çıktıktan sonra da polis merkezine giderek doktordan şikayetçi oldu. Yaşlı kadın doktor F.A.'yı Samsun Sağlık İl Müdürlüğüne de şikayet ettiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şahsenem Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (125)

Battalgazi:

Ondan sonrada doktorlara şiddet uyguluyorlar diyorlar bence böylelerine az bile yapıyorlar

36
15
yanıtYanıtla
AHMET:

İYİ VALLA İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYAN ÖĞRETMENİ HAKİMİ POLİSİ HEMŞİREYİ DOKTORU NÜFUS MEMURUNU BÜTÜN KAMU GÖREVLİLERİNE ŞİDDET UYGULAYALIM CEZASINI BİZ KESELİM ÖYLEMİ YANİ

yanıt0
yanıt2
B:

Teyzem sanki raporu alamadığın için doktoru harcıyorsun. . . . .

14
29
yanıtYanıtla
Garip vatandaş:

Senin o doktor olmadığın ne malum. Bence sen ya o doktorsun ya da arkadaşısın Vay uyanık vay..haaa haa

yanıt9
yanıt5
sezai40:

Bu doktor yemini unutmuş galiba birilerinin güzelce hatırlatması gerekir.

27
15
yanıtYanıtla
fukara, beçere:

Doktorlarımızda kendini beğenmişlik tavan, sanki dünya bunların etrafında dönüyor sorsan bi halttan anladığıda yok, büyük bir çoğunluğu para kulu olmuş gözü doymuyor. araştırma desen tırt eskiden imkan yokmuş araştırma yapamamışlar şimdi heryerde araştırma merkezleri var gelişim sıfır , yazıklar olsun mal mülk sevdasından kendini (bizi) geliştirmeyenlere. . .

28
13
yanıtYanıtla
Mamba:

İşin kolayına kaçın hemen doktoru Fetöcü ilan edin olsun bitsin. . .

19
19
yanıtYanıtla
doktoru dinlediniz mi iftira atmak kolay:

bunlar sadece kadının polise verdiği ifadeler peki ya doktoru dinlediniz mi sayın basın mensupları

25
12
yanıtYanıtla
Ali:

Sen doktoru dinlemeden iftira olduğunu nerden biliyosun?

yanıt2
yanıt3
YURTTAŞ:

kızı ezberletmiş kendide papağan gibi tekrarlamıştır . burdaki denyolar bile bu cümleleri kurmazken doktor hiç kurmaz . yalancı kadın.

14
19
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title