Haberler

Engelli Bilge'nin 'Gökhan Tepe' Hayali Gerçek Oldu

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye ünlü pop şarkıcısı Gökhan Tepe çıktı.

Tepe'nin büyük hayranı olan engelli Bilge, Gökhan Tepe ile fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadı.

İlçede sahneye çıkan Gökhan Tepe, Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlik alanında binlerce kişiyi adeta müziğe doyurdu. Gökhan Tepe'nin özellikle genç hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde, Tepe'yi annesi Sema Tepe de yalnız bırakmadı. Annesi için de şarkılar söyleyen Gökhan Tepe "Annem" şarkısını da tüm annelere armağan etti. Gökhan Tepe konserinde, sanatçıya büyük hayranlık duyan, engelli Bilge de bir hayaline kavuşmanının mutluluğunu yaşadı. Bilge, konseri en ön sıradan izleyerek, hayalini kurduğu popçuyu yakından görme fırsatını yakadı.Sevilen sanatçı Tepe de hayranına büyük bir de jest yaparak Bilge'nin yanına indi ve birlikte şarkı söylediler. Hayranıyla fotoğraf çektiren Tepe, Bilge'nin hayalini de gerçekleştirmiş oldu. Tepe ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan Bilge, konserin sonuna kadar hayranı olduğu şarkıcıyı izleyerek ona destek verdi. Ellerinde Tepe'nin posterleri bulunan genç hayranları da konser boyunca tüm şarkılara eşlik ettiler.

Konserin ardından Gökhan Tepe'ye çiçek armağan eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, dolu dizgin devam eden Ramazan etkinliklerinin Ramazan Bayramı süresince de yapılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title