Haberler

Efsane Rock Grubu Aerosmıth Türkiye'ye Geliyor

Dünyaca ünlü rock grubu Aerosmith, rock ruhunu dünyaya yayan Hard Rock'nin sponsorluğunda 14 Mayıs'ta İstanbul'a geliyor.

Dünyaca ünlü rock grubu Aerosmith, rock ruhunu dünyaya yayan Hard Rock'nin sponsorluğunda 14 Mayıs'ta İstanbul'a geliyor.

İstanbul'da kurulan dünyaca ünlü Hard Rock Cafe, İstanbul'daki açılışını rock efsanesi Aerosmith ile yapacağını duyurdu.

Hard Rock Cafe İstanbul, 14 Mayıs 2014 tarihinde Aerosmith konseri ile yapacağı büyük açılış öncesinde medyaya yönelik bir parti gerçekleştirdi. Büyük açılış için özel olarak tasarlanan Aerosmith temalı t-shirtün de tanıtıldığı etkinlikte Üstü Kalsın grubu ve DJ Ali Burgaç sahne aldı.

BKM ve MAP İletişim Organizasyonuyla, Türkiye'de ilk kez konser verecek olan efsane grup Aerosmith, unutulmaz şarkılarının yanı sıra 11 yıl aradan sonra tamamen yeni şarkılardan oluşan ilk stüdyo albümü "Music From Another Dimension"dan da şarkılarını İstanbul'da seslendirecek.

Rolling Stone dergisinin "Tüm zamanların en büyük 100 sanatçısı" listesinde yer alan Aerosmith, 66,5 milyonu ABD sınırları içinde olmak üzere, sattığı 150 milyon albüm ile "gelmiş geçmiş en fazla albüm satan Amerikalı rock grubu" olarak tarihe geçti. 2001 yılında "Rock and Roll Hall of Fame" tarafından onurlandırılan grup, başta 4 Grammy ödülü olmak üzere birçok ödülün de sahibi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aerosmith İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title