Haberler

Ece'nin Konukları

Güncelleme:

Caneroğlu "Yalan Dünya" dizisi ile ilgili düşüncelerini ve gençlik yıllarından çok özel bir anısını canlı yayında anlattı.

CINE5'te Ece Vahapoğlu'nun sunduğu "Ece'nin konukları programına katılan Hale Caneroğlu "Yalan Dünya" dizisi ile ilgili düşüncelerini ve gençlik yıllarından çok özel bir anısını canlı yayında anlattı.

ARTIK GERÇEK KADINLARI OYNAMAK İSTİYORUM...

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Yaprak karakteriyle gönüllere taht kuran Hale Caneroğlu, artık gerçek kadınları oynamak istiyor. Yaprak karakterini halkın çok sevdiğini söyleyen Caneroğlu, seyircilerin kendisini hala vejeteryan ve caz söyleyen, yoga yapan Yaprak gibi zannettiklerini görünce, ne kadar gerçek bir kadın yarattığını daha iyi anlamış. Bundan sonraki rollerinin de Yaprak gibi gerçek bir kadın olmasını isteyen Hale Caneroğlu, işe imajını ve saç rengini değiştirerek başlamış.

YALAN DÜNYA'DA OLMAYI KİM İSTEMEZ...

Ece Vahapoğlu'nun, Gülse Birsel'in yeni dizisi " Yalan Dünya" dizisinde olmak istermiydin? sorusu üzerine, diziyi severek takip ettiğini ve yapılan işi çok beğendiğini söyleyen Caneroğlu "Avrupa Yakası"ndan dört arkadaşım orada oynuyor. Hepimizi alsaydı Avrupa Yakası gibi olurdu. Böyle bir projede kim olmak istemez, ben de olmak isterdim ama genç arkadaşların önü açılsın. Gülse Birsel de Acun Ilıcalı gibi sihirli değneğinin dokunduğu herkesi parlatıyor. Belki konuk oyuncu olarak uğrarız Yalan Dünya'ya" diyerek açık kapı bıraktı.

ÜNİVERSİTE YILLARIMDA JANE FONDA İLE AEROBİK YAPARDIM...

Spor yapmayı çok sevdiğini söyleyen Hale Caneroğlu, meğer spora gençlik yıllarında Jane Fonda ile başlamış. Spor salonu yerine evde videoda izlediği güzel oyuncu Jane Fonda'nın aerobik kasetleriyle form tutmaya başlamış. Tatillerinde bile spor ve aksiyona yer veren Hale Caneroğlu, kendisi gibi eşi de hareketli bir yapıya sahip olduğunu, bu nedenle çok şanslı hissettiğini de canlı yayında açıkladı..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hale Caneroğlu Ece Vahapoğlu Yalan Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title