Haberler

Dilek'e Tedavi Sözü

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dilek Özçelik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, lenf kanseri tedavisi gören üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Dilek Özçelik'i tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu, "Herkes üstüne düşeni yapıyor. İçini ferah, moralini yüksek tut. İlaçlar bizim görevimiz" dedi, hastanenin yeterli olmaması durumunda Ankara veya İstanbul'daki hastanede o da yeterli olmazsa yurt dışında tedavi sözü verdi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu dünkü Edirne ziyareti sırasında, ilaçlarının temini için yardım istediği Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, cebine para koyup, "Düşürme" diye uyardığı, ancak "Ben dilenci değilim" diyerek parayı iade eden lenf kanseri hastası Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği 3'üncü sınıf öğrencisi Dilek Özçelik'i tedavi gördüğü Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Hastanenin Hematoloji Servisi'nde yatan ve tedavi sürecinde çeşitli tetkikleri yapılan Dilek Özçelik, basının alınmadığı odasında Bakan Müezzinoğlu ile 5 dakika boyunca görüştüklerini belirtti.

Bakan Müezzinoğlu'nun kendisinden moralini yüksek tutmasını tavsiye ettiğini söyleyen Dilek Özçelik, "Ziyarette nasıl olduğumu sordu. Ben de kendisine ilaçlarımın hala gelmediğini söyledim. Kendisi de bana, 'Sen artık bunu düşünme. Herkes üstüne düşeni yapıyor. İçini ferah, moralini yüksek tut. İlaçlar bizim görevimiz' dedi. Bana Tekirdağ'da hasta olan ince bağırsak kanseri hastası Refiye Yılmaz'ı örnek gösterdi ve tedavisi için Amerika'ya gönderdiklerini söyledi. Ayrıca bu hastanede tedavim yeterli olmazsa Ankara veya İstanbul'daki hastanelerin yanı sıra yurt dışına da gönderebileceklerini ifade etti. Ben de söz istedim, kendisi sözünü verdi" dedi.

Hastanede yapılan tetkiklerinin sürdüğünü söyleyen Özçelik, "Henüz eksik olan ilacım gelmedi. Hastane görevlileri birkaç güne kadar ilacımın geleceğini söyledi. İlacım gelse bile, tedavim bitene kadar, her ay acaba ilacım gelecek mi korkusu yaşayacağım. Umarım verdikleri sözün arkasında dururlar" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, dün basına kapalı gerçekleştirilen Dilek Özçelik ziyaretinin ardından gazetecilere, "Geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Sıkıntısını sordum, şu anda olağanüstü bir durum yok. Biz gerekeni yapıyoruz, zaten doktorlarımız da orada. Ne gerekirse yapacağız bütün hastalarımıza olduğu gibi" açıklaması yapmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Dilek Özçelik İstanbul Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title