Haberler

Çocuklarını Yangından Kurtarmak İçin Girdiği Ev, Bir Aileye Mezar Oldu

Güncelleme:

ABD'de apartmanda çıkan yangında mahsur kalan çocuklarını kurtarmak için alevlerin arasına dalan anne, çocukları ile birlikte hayatını kaybetti.

ABD'da bir apartman kompleksinde çıkan yangında, bir anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Annenin, yangın sırasında çocuklarını kurtarmak için içeriye girdiği, ancak çocukları ile beraber yangında hayatını kaybettiği belirtildi.

2 ÇOCUĞUNU KURTARMAK İÇİN ALEVLERİN ARASINA DALDI

Yerel medya, ABD'nin Florida eyaletinde yer alan Tampa şehrinde bulunan Captiva Club apartmanlarından birinde yerel saat ile 03: 30'da yangın çıktığını duyurdu. Yerel basın, yan komşusunun ikazı üzerine evinin yandığını fark ederek dışarı çıkan kadının, 2 çocuğunu kurtarmak için tekrar eve girdiğini, ancak çocukları ile beraber yanan evde mahsur kaldığını; anne ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiğini duyurdu.

8 APARTMAN DAİRESİ YANGINDA ZARAR GÖRDÜ

Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği belirtilirken; 8 apartman dairesinin yangın ve söndürme çalışmaları nedeniyle zarar gördüğü belirtildi. Yerel medya, çıkan bu yangın da dahil olmak üzere, bunun Captiva Club apartmanlarında çıkan 3'üncü yangın olduğunu duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Florida 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

has sas:

allah kimseyi evlat acısıyla imtahan etmesin inşallah yazık

13
0
yanıtYanıtla
Kütahya,lıMobil-IOS:

Anne işte ötesi yokki

12
0
yanıtYanıtla
lord54:

bende bir babayım. benimde evladım olsa asla bırakamam onu izleyeceğime ölümlerine ortak olurum. .

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title