Haberler

Dalaman ve Fethiye'deki depremle ilgili belediye başkanları açıklama yaptı

Güncelleme:

Akdeniz'de meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris'te hissedildi. Deprem sonrası Fethiye ve Dalaman Belediye Başkanları "Depremde can ve mal kaybı yoktur" açıklamasında bulundu.

Akdeniz'de saat 7.44'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris'te hissedilen deprem sonrası Fethiye ve Dalaman belediye başkanları açıklama yaptı. İki belediye başkanı depremle ilgili can ve mal kaybı olmadığını vurguladı.

"CAN VE MAL KAYBI YOK"

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, depremle ilgili, "Belirgin bir şekilde hissettik ama şu anda Dalaman'da herhangi bir sıkıntımız, can ve mal kaybımız yok. Depremin her türlüsü korkutucudur. Kaymakam beyle görüştük okulların tatil olması gibi bir durum olmaz. Biraz sonra netleşmiş olur" ifadelerini kullandı.

"HASAR YOK"

5,0 büyüklüğündeki depreme ilişkin konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçede hasar olmadığını fakat deprem sebebiyle kısa süreli panik yaşandığını belirtti. Karaca ilçedeki okullarda eğitime ara verilmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Son Dakika: Dalaman ve Fethiye'deki depremle ilgili belediye başkanları açıklama yaptı

PROF. TÜYSÜZ: BÜYÜK DEPREM BEKLENTİSİ YOK

Prof. Dr. Okan Tüysüz, NTV televizyonunda depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Önemli bir fay vardır, bunun üzerinde olasılıkla meydana gelen bir deprem. Bölge daha önce depremlerle sarsılmış bir bölgedir. Bu 5 büyüklüğünde deprem de bu tektonik yapıdan kaynaklanan depremdir. Fay türü aşağı yukarı Marmara'dakine benzer ama tersi yönde olan bir fay. Bölgede 1971 yılında önemli bir deprem yaşandığı için daha büyük bir deprem beklentisi yoktur. Yüzeyde şiddetli hissedilmiş olması bunun muhtemelen sığ bir deprem olduğunu gösteriyor. İzmir'i ve İstanbul'u da etkilemesi söz konusu değildir." dedi.

NE OLMUŞTU?

Deniz yüzeyinin yaklaşık 6 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Muğla'nın Fethiye ilçesine 58 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Muğla Valisi Esengül Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, an itibarıyla bölgede herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Civelek, Akdeniz'de oluşan depremin Muğla'nın Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris ilçelerinde de kısa süreli hissedildiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fethiye Dalaman Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500

Yorumlar (5)

VATANDAŞIN BİRİ:

ÇOK ŞÜKÜR TEK TESELLİMİZ CAN VE MAL KAYBININ OLMAMASI. . .

5
2
yanıtYanıtla
KARAR VERiLDi:

OLACAK OLACAK AZ KALDI

yanıt3
yanıt11
AHMET METE IŞIKARA:

EGE VE AKDENİZ DE İRİLİ UFAKLI HER GÜN DEPREMLER OLMAKTADIR TÜRKİYENİN JEOLOJİK OLUŞUNDAN DOLAYI ÜLKEMİZ DAHA ÇOK GENÇ AMA MERAK EDİLECEK BİŞEY YOK BİZİM İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN YER MARMARA ÇÜNKÜ ASIL RİSK ORADA İSTANBULDAKİ BİNALAR ACİL GÖZDEN GEÇİRİLMELİ TABİ KOCAELİ VE SAKARYA DA BUNA DAHİL

6
0
yanıtYanıtla
Paranahue Paranahue Parana:

Saat yaklaştı, hazır mısınız ? Olamazsınız; Değilsiniz. Kimse Peşpeşe 2 tane 7, 2 şiddetinde zelzeleye bunca günaha göz yumarak hazır olamaz. Doğru yol Allah''ın yoludur, Allah intikam alır; Allah''ın mübarek intikamını kendilerini mümin zanneden münafıklardan başkası inkar etmez. Allah onlardan da intikam alır. Depremleri fay hatları yapmaz. Bilim adamlarınız, bürokratlarınız zelzele olduğunda arzı mı zaptedecekler ? Onlar da portakal gibi sıkılacaklar, tevbe edip rabbe yönelin. Günah çıkartın.

3
1
yanıtYanıtla
es:

zenginlerın yoksullara muhtaclara yardımı azaldı cimrılık aç gözlülük çoğaldı kurbanda bıle yoksullara et dagıtımı bıtti buzdolabına atıp yıyorlar ahlak namus azaldı haram tatlı geldi ınsanlara , , , ıyıleri inançlı kişilerı ayırıyoruz tabıkı ama yüzde 20 okadar , , , , , , , ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title