Haberler

Daikin, Vrv Serisinin Yeni Modeli Vrv Iv Dış Ünitesinin Tanıtımını Yaptı

Tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen VRV Sistemler'in mucidi Daikin, 4'üncü nesil VRV'yi Türkiye'de tanıttı.

Tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen VRV Sistemler'in mucidi Daikin, 4'üncü nesil VRV'yi Türkiye'de tanıttı.

Daikin'den yapılan açıklamada, AB'nin 20/20/20 direktiflerine uygun olarak olarak geliştirilen ve yıllık yüzde 28'e varan oranlarda enerji tasarrufu sağlayan VRV IV ile Daikin'in, sahip olduğu üstün özellikleri ile sektöründe yeni bir dönemi başlattığı belirtildi.

VRV serisinin yeni modeli VRV IV dış ünitesinin tanıtımı, Daikin Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen, Daikin Satış Danışmanlığı Departman Müdürü Turgay Yay ve Daikin Mühendislik Sistemleri Satış Müdürü Fahrettin Türkoğlu'nun katıldığı toplantı ile yapıldı.

Lansmanda konuşan, Hasan Önder, VRV Sistemler'in mucidi olan Daikin'in bu sürece olan katkısına dikkati çekerek, VRV IV'ün Daikin'in öncü ve yenilikçi kimliğini bir kez daha gözler önüne seren bir ürün olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Önder, VRV'nin, patenti Daikin Industries'e ait bir sistem olarak günden güne geliştiğini belirterek şunları söyledi:

"Daikin'in 1982 yılında icat ettiği bu sistem, modüler, kompakt ve esnek yapısı ile çok katlı binalardan tek bir villaya kadar tüm yapılarda esnek uygulama imkanı sunuyor. Kurulum, kullanım, enerji tasarrufu ve maliyet avantajı ile öne çıkan VRV, tüm dünyada en hızlı büyüyen segment olarak dikkat çekiyor. VRV sistemlerle ilk kez 1993 yılında Daikin markası ile tanışan Türkiye'de de benzer gelişmeler yaşanıyor, bir çok projede VRV sistemler tercih ediliyor. Merkezi sistemlerde yüzde 25, VRV sistemlerde ise yüzde 40 pazar payına sahip olan Daikin Türkiye, yeni ürünü 4'üncü nesil VRV ile verimlilik adına çıtayı daha da yükseltmiş bulunuyor. VRV IV gibi, Daikin'in mühendislik ve Ar-Ge başarısını gözler önüne seren bir cihazı Türkiye'ye kullanıcıların hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

-"Yıllık yüzde 28'e varan enerji tasarrufu"-

Daikin Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen de, kullanıcılarına sadece klima değil bir hava işleme sistemi sunan Daikin'in, AB'nin 20/20/20 sezonsal verimlilik kriterlerine göre üretilen VRV IV ile yıllık olarak yüzde 28'e varan oranlarda daha yüksek enerji verimliliği yakaladığını vurgulayarak, "VRV sistemleri, yüksek verim-düşük işletme maliyetinin yanı sıra bina dışındaki görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor. VRV IV ile son kullanıcının tüm beklentilerini karşılayan Daikin, kolay kurulumu ile tasarımcı ve danışman firmalara da mükemmel bir çözüm ortaklığı sunuyor" dedi.

Daikin'in 4'üncü nesil VRV ile de sektöründe bir dizi yeniliğe imza attığını belirten Daikin Satış Danışmanlığı Departman Müdürü Turgay Yay ise, VRV IV'ün öne çıkan özellikleri ile ilgili bilgiler verdi.

Muhabir: Eda Topcu

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Önder Zeki Özen Türkoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title