Haberler

Bucaspor'da Mehmet Batdal'a Tepki

Bucaspor Başkan Çetin Kayışlı, alacakları konusunda uzlaşmaya yanaşmayan eski futbolcuları Mehmet Batdal'a ateş püskürdü.

Bucaspor Başkan Çetin Kayışlı, alacakları konusunda uzlaşmaya yanaşmayan eski futbolcuları Mehmet Batdal'a ateş püskürdü. Sarı lacivertlilerin altyapısından yetişen ve şu an Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'de forma giyen deneyimli golcünün kulüpten alacağı 110 bin TL'nin faizler ve avukatlık masraflarıyla 200 bin TL'yi aştığını belirten Başkan Kayışlı, "Kulüp lisansı alıp, puan silme cezasından kurtulmamız için başta Mehmet olmak üzere alacaklı futbolcularla anlaşmamız gerekiyor. Yabancılar oyuncular bile uzlaşmaya yanaşırken, altyapımızdan yetişen Mehmet bir adım bile atmadı" dedi.

Tecrübeli santrforun 2010'da Galatasaray'a transfer olurken kulübe bonservis ücreti kazanmadan ayrıldığını hatırlatan Çetin Kayışlı, "2012-13 sezonunda Bucaspor'a kiralık olarak döndü. O zamandan 110 bin TL alacağı, faizler ve avukatlık masraflarıyla 200 bin TL'yi geçti. Mehmet Batdal'la anlaşmak için her türlü adımı attık. Ancak hiçbirine olumlu yanıt vermedi. Üstüne üstlük alacağı için icra takibi başlattı.

Yıllarca Bucaspor'un ekmeğini yiyen, bu kulüp sayesinde bir yerlere gelmiş bir futbolcu eski kulübüne kolaylık sağlamak yerine tam tersini yapıyor" diye konuştu.

TURHAN'DAN YEŞİL IŞIK

Bucaspor'da teknik direktör adayları arasında yer alan Armağan Turhan, sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı. Yönetimle ön görüşme yaptığını dile belirten teknik adam, "Bucaspor her zaman gençleriyle örnek olmuş, marka bir kulüp. Görev verilirse tüm tecrübemle hizmet etmeye hazırım" dedi.

57 yaşındaki teknik direktör Armağan Turhan daha önce Fatih Karagümrük, Nazilli Belediyespor, Anadolu Üsküdar, İstanbulspor, Tepecikspor, Alanyaspor, Eyüpspor ve Çine Madranspor'da çalıştı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Kayışlı Mehmet Batdal Başakşehir Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title