Haberler

Brandasız hafriyat kamyonundan yola saçılan çamur trafiği durdurdu

Güncelleme:

Basın Ekspres Yolu'nda brandasız hafriyat kamyonundaki çamura dönüşmüş toprak, otomobilin üzerine ve yola döküldü. Sürücüsünün ani fren yapmasından kaynaklandığı belirtilen kazada trafik durma noktasına geldi.

İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres Yolu İkitelli istikametinde saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, 06 GA 7751 plakalı Hüseyin Kartal yönetimindeki hafriyat kamyonu, Yenibosna Mevkii'nde öndeki aracın yavaşlaması sonucu ani fren yaptı. O sırada kamyonda bulunan yağmur nedeniyle çamurlaşmış toprak aynı istikamette ilerleyen Zeki Erdem yönetimindeki 34 AG 0465 plakalı otomobilin üzerine ve yola döküldü. Camı açık olan otomobilin ve sürücüsünün üstü çamur oldu. Yola dökülen çamur nedeniyle Basın ekspres yolunda trafik durma noktasına geldi. Belediye ekiplerinin çamuru temizleme çalışmaları sırasında trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Brandasız hafriyat kamyonundan yola saçılan çamur trafiği durdurdu

"BÜTÜN ÇAMUR YOLA VE BENİM ARABAYA DÖKÜLDÜ"

Zeki Erdem "Ben yolumda giderken, kamyon sürücüsü fren yapınca, dorsede de branda yokmuş, bütün çamur yola ve benim arabaya döküldü. Sol camım da açıktı. Üstüm başım çamur oldu. Yan yana gidiyorduk. Ani fren yaptı. Bütün çamur arabanın sol yanından aşağıya döküldü. Branda olsa böyle olamayacak" dedi.Ekiplerin çamur dökülen aracı ve yolu su ile yıkamasının ardından trafik normale döndü.

Brandasız hafriyat kamyonundan yola saçılan çamur trafiği durdurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basın Ekspres Yolu Bahçelievler İkitelli Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (11)

KOKKO:

canım ülkem dur daha neler göreceğiz

17
1
yanıtYanıtla
hamsilos:

hahaha

7
5
yanıtYanıtla
turhan:

sanki arabanın üzerine ishal olmuş

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BEN OLSAM ARABAYI YIKATMAM ÇOK HAVALI

2
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Olay Muz cumhuriyetinde mi olmuş !

2
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Özel oto sahibi araç yıkatma ve kendi üstbaş temizlik masraflarını istesin kamyon şöföründen !

1
1
yanıtYanıtla
HARUN:

bu ve bunun gibi insanları memlekete geri göndermek lazım.

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Mad in turkey.

1
0
yanıtYanıtla
Enes:

Başka yerde yaşayamam...

0
0
yanıtYanıtla
Nasıl ülke ya:

Yaşam kalitemiz çok yüksek

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title