Haberler

Bozcaada da Kahkaha Tufanı

Güncelleme:

Abdülkadir Katra Çanakkale Sanat Tiyatrosu, Bozcaada 15.Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivalinin son gününde, kapanışı kahkaha tufanı komedi oyunları ile gerçekleştirdi.

Yüzlerce sanatseverin izlediği oyunda, unutulmaz bir akşam yaşadıklarını belirten Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay, Abdülkadir Katra'ya ve ekibine birer çiçek takdimi yaptıktan sonra, "Gerçekten uzun zamandır bir tiyatro oyununda bu kadar eğlendiğimi ve güldüğümü hatırlamıyorum. Çanakkale'de böyle bir ekibin bulunması bizleri gelecek için ümitlendiriyor. Abdülkadir Katra'ya Çanakkaleli gençleri sanatçı olarak yetiştirdiği ve bizleri tiyatroya doyurduğu için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bozcaada belediye başkanı Sayın Mutay'a güzel düşünceleri için teşekkür ederek söze başlayan Abdülkadir Katra, "Bu güzel festivalde sahne almak bizler için büyük bir onur. İlimizde sanatsal faaliyetlerin artması için elimizden geleni yapmaktayız. Yeni sanat sezonunda beş yeni sanatsal oyunla tiyatro severlerin huzuruna çıkacağız. Tüm oyunlarımızı Çanakkale'mizin ilçelerinde hatta beldelerinde de sahnelemek amacındayız. Sanatsever bir nesil oluşturmak hedeflerimizin başında gelmektedir. Başta misafirperverliği ile bizlere Bozcaada'da unutulmaz bir gün yaşatan Bozcaada Belediye Başkanı Sayın Mustafa Mutay'a, İlimizin çok değerli basın emekçilerine, siz değerli seyircilerimize ve biz yerel sanatçılarına değer veren tüm yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum."diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Mutay Çanakkale Bozcaada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title