Haberler

Binali Yıldırım, Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

Güncelleme:

TRT Haber'de ekrana gelen Vapurda Çay Simit Sohbet programına, eşi Semiha Yıldırım'la konuk olan Binali Yıldırım, samimi sohbetiyle izleyicileri kahkahaya boğdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırımkatıldığı programda, 11 yaşında başlayan İstanbul macerasını ve İstanbul'la ilgili projelerini anlattı. Zaman zaman vapur yolcularının da katıldığı sohbette, keyifli anlar yaşandı.

Binali Yıldırım Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

"HEP ORTAK PAYDADA BULUŞMASINI BİLDİK"

Kadıköy iskelesinden başlayan yolculuk sırasında Yıldırım, sorulan bir soru üzerine, Haydarpaşa Garı'nı müze ve yaşam merkezi yapmak istediklerini belirterek, "Haydarpaşa denince İstanbul Bağdat Demiryolu akla gelir, Sultan Abdülhamid'in ülkemize kazandırdığı en büyük eserlerden biridir. Biz de bu değerli yapıyı, içinde müze ve kütüphanenin olduğu Anadolu yakasının yaşam merkezi haline getirmek istiyoruz." dedi.Yıldırım, Fatih ilçesine değinerek, "Sonradan aralara serpiştirilmiş o çirkin yapıları kaldırıp tamamı ile baştan sona tarih kokan, kültürel ve inanç zenginliğimizi yansıtan tarihi mekan, eski şehir kimliğine sokmak istiyoruz." dedi.

Binali Yıldırım Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

"BUNLARIN ARKASINDA SAMİMİYET, SADAKAT VE GÜVEN VAR"

İstanbul kimliğinin ve İstanbul'a sahip çıkma dürtüsünün gelişmesi gerektiğini ve bu konuda çalışacağını aktaran Yıldırım, şöyle konuştu: "Sadakat , samimiyet ve sevgi hem aile içi bağlarda mutluluğa giden yolda hem de ülke yönetiminde çok önemli ilkeler olmuştur benim için. Birbirine güvenmeyen insanların başarılı olması mümkün değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızla 40 yıllık bir yolculuğumuz var. Zaman zaman ayrı düşündüğümüz olmuştur ama mesele memleket meselesi olunca, hep ortak paydada buluşmasını bildik. Bugün ülkede, 94 yılında İstanbul'da neler yapıldı, başarıldı ise bunların arkasında samimiyet, sadakat ve güven vardır."

Binali Yıldırım Samimi Sohbetiyle İzleyicileri Kahkahaya Boğdu

"MUTLULUK İNSANIN DERDİNE DERMAN OLABİLMEKTİR"

"Benim için mutluluk bir insanın derdine derman olabilmektir. Şehre hizmet etmek, yaşam kalitesi arttırmak, hayatını kolaylaştırmak çok daha büyük bir mutluluk" diyen Yıldırım, İstanbul'un birçok güzel yanı olduğunu, trafik, ulaşım, otopark, yeşil alan gibi birçok sıkıntısını da çözmek istediklerini belirtti. Yıldırım, genç nüfusun Türkiye'nin en önemli potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, nüfusun yazılım, bilişim, yapay zeka, robot teknolojileri gibi sektörlere yönlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sultan Abdülhamid Haydarpaşa Garı İstanbul Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (35)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir adam Allah var

21
11
yanıtYanıtla
reis hiiimmmmm:

ben o kadar seviyorum ki sozumden hic cikmiyor in ali diyom iniyor bin ali diyorum biniyo sevilmezmi boylesi

yanıt7
yanıt10
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sanırım beyin yaşın 13 falan

yanıt6
yanıt0
Pakize Teyze:

yeter artık bıktık usandık bu hükümetten,,birde İYİ leri deneyelim yahu.

9
17
yanıtYanıtla
Serkan:

Halkın Adamı Hakkın Adamı Milletimizin Göz BebeğiYıldırım

11
9
yanıtYanıtla
Türk:

Hiçte gülmemişler hatta 3-4 saniye geçtikten sonra ayıp olmasın diye gülmüşler

8
12
yanıtYanıtla
Murat han:

Yenge hanım çok sempatik dogal ama binali bey malesef yazık ettiniz bu ülkeye

6
12
yanıtYanıtla
ceto:

allah yolunuzu acik etsin daha cok is daha cok cok yapin . . .

11
6
yanıtYanıtla
Takipte:

Yeterki yemeden , yedirmeden

yanıt1
yanıt0
MURAT:

İnşallah Kısa Vadede İBB Başkanı Orta Vadede Devlet Başkanı Olacak

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title