Haberler

Biga'da Altyapı ve Üstyapıda Yoğun Tempo

Çanakkale’nin Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun tempo çalışmalarını sürdürüyor.

Çanakkale'nin Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun tempo çalışmalarını sürdürüyor.

Biga'da eski yollar ilk olarak altyapı sorunları giderilerek yenileniyor. Kimi bölgelerde ise alternatif yollar üretilerek kent içi ulaşım yeniden düzenleniyor. Bu çalışmalar kapsamında Şirintepe Mahallesi, Yeniceköy Mahallesi ve Hamdibey Mahallesi'nde çalışmalar gerçekleştirilirken, rahat kullanılabilir ve modern bir kent ortaya çıkıyor. Şirintepe Mahallesi siteler bölgesinde, İbrahim Simaiş Caddesi, Kaymakam Mahmut Kaya Caddesi, Şehir Müdessir Yasan Caddesi'nin bir bölümü, 425. Sokak, Bayram Caddesi, 429. Sokak, 427. Sokak, 402. Sokak, 411. Sokak, 408. Sokak, 406. Sokak, 403. Sokak, 404. Sokak'ta altyapı ve yol çalışmaları tamamlandı. Aynı bölgede Fatih Terim Caddesi, Şehit Özgür Gençoğlu Caddesi, Şehit İbrahim Doğu Caddesi, Barış Manço Caddesi, Şehit Hakan Bayram Caddesi, Şehit Doğan Kula Caddesi, Şehit Saadet Çakır Caddesi, Şehir Müdessir Yasan Caddesi'nin yapılmayan bölümü ile 419. Sokak, 423. Sokak, 425. Sokak ve 741. Sokak ise altyapı ve üstyapısı yenilenerek yeniden düzenlenecek.

Yeniceköy Mahallesi'nde ise Emir Sokak, Beste Sokak, İpek Sokak, Pelin Sokak, Deste Sokak, Dilek Sokak, Beyaz Sokak, Güven Caddesi ve sosyal tesis çevresinde çalışmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda ise Hamdibey Mahallesi'nde İmam Hatip yolu olarak bilinen Gün Caddesi yeniden düzenlenmişti.

Çalışmalarla ilgili Biga Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz ilçemizi her anlamda modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için durmaksızın çalışıyorlar. Kültür ve sanat faaliyetlerinin yanı sıra sosyal alanları artırıyoruz. Ciddi altyapı sorunlarını 3.5 yılda yüzde 80 oranında çözdük. Yıpranmış yollarımızı ise altyapı sorunlarını çözdükten sonra yeniliyoruz. Ekiplerimizin yol ve kaldırım çalışmaları da bu sürecin bir parçası olarak planlanıyor. Bu süreçlerde anlayışla ekiplerimizi karşılayan kentlilerimize teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeniceköy Çanakkale Hamdibey Biga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
title