Haberler

Belediyenin Aşk Tarifi Sosyal Medyayı Salladı

Twitterda Edremit Belediyesi’nin aşk tarifi rüzgârı esti.

Twitterda Edremit Belediyesi'nin aşk tarifi rüzgarı esti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve daha birçok ünlü ismi "ti"ye almasıyla ünlü olan "@OdunHerif" rumuzlu kullanıcı ile "@EdremitBelediye" arasında geçen "aşk tarifi" Türkiye çapında en çok konuşulanlar listesine (Trend Topic TT) girdi.

2 milyona yakın takipçisi ile Türkiye çapında fenomen olan "@OdunHerif" rumuzlu kullanıcının, dün gece aşkın tarifiyle ilgili sorusuna Edremit Belediyesi Sosyal Medya Ekibinin verdiği cevap Türkiye çapında çok sayıda paylaşımla trend topic (TT) oldu.

Edremit Belediyesi resmi Twitter hesabı olan "@EdremitBelediye" üzerinden aşkın tarifine "Kaz Dağları gibidir; hem sert hem naif… Antandros gibi mesela; gün ışığına çıkmamış, ürkek. ve masmavi deniz gibi, saf ve temiz" tweeti Türkiye genelindeki twitter kullanıcıları tarafından binlerce kez retweet edilerek ülke çapında en çok konuşulanlar listesine yer aldı.

Sosyal medyayı aktif ve halkın diliyle kullanmaya özen gösterdiklerini belirten Edremit Belediyesi Sosyal Medya ekibi, belediye başkanı Kamil Saka'nın da kendilerine bu anlamda güvendiğini ve destek olduğunu belirtti. Yönetilen hesapların resmi olması nedeniyle çizgiyi geçmemeye özen gösterdiklerini ve son derece dikkatli davrandıklarını ifade eden ekip çalışanları, samimiyet dilini olabildiğince halka yansıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Edremit Belediyesi olarak sosyal medyada Balıkesir genelinde öncü olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saka ise, özellikle genç neslin bu araçları aktif kullandığını, kendilerinin de olabildiğince aktif olmaya çalıştıklarını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edremit Belediyesi Aşk Tarifi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

500

Yorumlar (3)

aşsız ve işsiz genç:

Bunu da gördüm ya, artık ölsem de gam yemem. biz neyle uğraşıyoruz bizim belediyemiz ne ile. resmen kafa buluyorlar. bunun adı terbiyesizlik. eh, seçime az bir zaman kaldı bizde kiminle kafa yapacağımızı yavaş yavaş belirleriz artık.

1
0
yanıtYanıtla
edremitli:

EDREMİT BELEDİYESİ''NİN HİÇ Mİ İŞİ KALMAMIŞ? EDREMİTLI AŞ VE İŞ PEŞINDE, BELEDİYE İSE AŞK PEŞİNDE. MİLLETLE ALAY EDİYORLAR BUNLAR. RABBİM AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN. EDREMİTLİYE DE SABIRLAR VERSİN.

0
0
yanıtYanıtla
İşte hizmet, işte başkan:

Helal olsun Edremit Belediye Başkanına. Helal olsun, ''Aşkın belediyesi''ne. Yeni yıla aşksız girenlere artık birer partner bulur, ya da bulmaları için yeni bir birim oluşturur. Benim tercihim, esmer bayanlardan yana. Bu anlamda bir katoloğ yapılırsa, daha kolay eş seçeriz. Maksat, Edremit gencine hizmet olsun. . Seni seviyoruz Başkan Kamil Saka. Eşsiz ve aşksız hiç bir Edremit gençi kalmasın. Durmak yok, yola devam.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title