Haberler

Öğrencilere Kıyafet Dağıtımı

Güncelleme:

Sancaktepe Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Sancaktepeli öğrencilere kışlık kıyafet yardımı yaptı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, 19 Mayıs, Yenidoğan, Perran Kutman Sarıtaş ve Beyhan Şenyuva okullarında yapılan program çerçevesinde öğrencileri bizzat giydirdi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kıyafet dağıtımı programında Başkan İsmail Erdem'in yanı sıra, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler, ihtiyaç sahibi öğrenciler ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Başkan İsmail Erdem, belediyelerin sosyal fonksiyonlarını arttıran ve sosyal yaşam içinde aktif hale gelmesini sağlayan sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürütüldüğünü ve bu hizmetler yürütülürken insan odaklı çalışmalar yapıldığını belirtti. Başkan Erdem;"Sosyal Belediyeciliğin bir diğer önemli ayağı da, kuşkusuz eğitim yatırımlarıdır. Biz, belediye olarak, gençlerimizin geleceğine yönelik yatırımlara da öncelik veriyoruz. Okullarımıza her türlü ekipman temininden tutun boya, badana, temizlik ve tadilat işlerini üstleniyoruz. Yetinmiyoruz, yeni okullar açıyoruz. Yetinmiyoruz, her türlü eğitici, öğretici, kültürel faaliyetlere ön ayak olup gerekli düzenlemeleri yapıyoruz" dedi. Erdem, bölgedeki hayırseverlerin katkılarıyla Sancaktepeli ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu yardım kapısını sonuna kadar açtıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Aydoğdu İsmail Erdem Sancaktepe 19 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title