Haberler

Belediye Personeline Duygu Yönetimi Eğitimi Verildi

Belediye Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Psikolog Sevda Güner, eğitimlerin personelin kişisel gelişimine katkı sağlayacağını söyledi.

Belediye Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Psikolog Sevda Güner, eğitimlerin personelin kişisel gelişimine katkı sağlayacağını söyledi. Vatandaşların en çok başvuruda bulunduğu Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personellerin mesleki becerilerini geliştirmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen seminerde, Güner, tarafından duygu yönetimi, pozitif psikoloji, problem çözme ve çatışma yönetimi konularında eğitim gerçekleştirildi. Seminere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ve Muhtarlık İşler Müdürü Cem Kasapoğlu'nun ve birimlerin personeli katıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görev yapan personele yönelik duygu yönetimi, pozitif psikoloji, problem çözme ve çatışma yönetimi eğitim semineri düzenlendi.Belediye Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Psikolog Sevda Güner, eğitimlerin personelin kişisel gelişimine katkı sağlayacağını söyledi. Vatandaşların en çok başvuruda bulunduğu Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personellerin mesleki becerilerini geliştirmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen seminerde, Güner, tarafından duygu yönetimi, pozitif psikoloji, problem çözme ve çatışma yönetimi konularında eğitim gerçekleştirildi. Seminere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ve Muhtarlık İşler Müdürü Cem Kasapoğlu'nun ve birimlerin personeli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Çoban Ayfer Örten Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title