Haberler

Bedava Twilight Çılgınlığı Devam Ediyor

Güncelleme:

Profilo Sinemaları her hafta facebook takipçileri için salonu kapatıyor!

Profilo Sinemaları her hafta facebook takipçileri için salonu kapatıyor! Bu hafta Profilo Sinemaları takipçileri efsane film 'The Twilight Saga: Breaking Down Part 2'yi ÜCRETSİZ izleyebilecek. Siz de Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girin vampirlerle, kurt adamların dansın bir arkadaşınızla birlikte ücretsiz izleyin.

Sinemaseverlerin buluşma noktası Profilo Sinemaları, sosyal medyada çığır açacak kampanyalara devam ediyor. Yılın en çok beklenen filmlerinden 'The Twilight Saga: Breaking Down Part 2' filminin bir seansını tamamen facebook takipçilerine ayırıyor.

10 – 16 Aralık tarihleri arasında Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girerek, filmle ilgili soruları doğru yanıtlayan her 50. kişiye, 19 Aralık 2012 saat 19:15'te gerçekleşecek 'The Twilight Saga: Breaking Down Part 2' filmi özel gösterimine 2 kişilik davetiye hediye! Bedava biletleri paylaşmak için uygulamaya facebook'daki yakın arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Profilo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title