Haberler

Bayram Alışverişinin Maskülen Durağı

Güncelleme:

Bayramda tatil kaçamağı yapıp yeni insanlarla tanışabilir ya da uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Her iki durumda da tarzını korumak istiyorsanız, bayram öncesi Dockers®'a uğramanızda fayda var.

Smart casual tarzı benimseyen modern erkeklerin markası Dockers®, bayram alışverişlerinin en maskülen durağı oluyor.

Üstelik bayram alışverişinizde Dockers®'ın yazlık ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilir ve raflarda yerini alan Sonbahar 2012 Koleksiyonu ürünleriyle tanışabilirsiniz. Gardırobunuza tarzınızı güçlendirecek yeni ve maskülen parçalar eklemenin şimdi tam zamanı!

Dockers®'tan maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar için ipuçları:

Dockers®, geniş ürün portfolyosuyla erkeklerin birbirinden farklı pek çok tarz yaratabilmesine olanak tanıyor. İşte size birkaç öneri:

Net ve modern: Dockers® Alpha Khaki ve sade bir grafik desenli tişört

Zekice stil: Dockers® SF Khaki, bebe yaka gömlek ve ince kravat

Kolayca yaratılan bir stil için: Dockers® Kareli Gömlek

Retro!: Renkli Dockers® Alpha Khaki pantolon ve polo gömlek

Stil güçlendiriciler: Mevsimlik trikolar

Yaz aşkı: Dockers® şortlar

Dockers® Sonbahar 2012 Koleksiyonu raflarda

Dockers®'ın yeni koleksiyonu, güçlü ve optimist duruşuyla mücadeleci erkeği hayatın her alanında destekliyor. Koleksiyon iki ana eksen etrafında şekilleniyor. Kentli ve maceracı ruhu; genç, fit ve trendy çizgilerle öne çıkan ve yeni sezonla birlikte daha cesur çizgilere kavuşan Dockers® Alpha Khaki pantolon temsil ediyor. Dockers® SF Khaki pantolonlar ise daha rafine bir görünüm sunuyor ve aynı anda hem ciddi hem de casual olmayı başarıyor.

Polo gömlekler ve tişörtlerde koyu renkli desensiz modellerin yanı sıra açık renkli çizgileri olan çeşitler de bulunuyor. 'Casual' bir tarz yakalamak isteyenler, kareli desenli örme gömleği düğmeleri açık ya da kapalı olarak Alpha Khaki pantolon ile kombinleyebilir.

Koleksiyonda yer alan Dockers® yıkamalı gömlek serisi ise mavi tonlardaki parçalar ve çizgilileri ile belirgin şekilde 'cool'. Altı düğmeli Oxford gömlek, retro bir görünüm sunuyor ve Dockers® Alpha Khaki'yi mükemmel şekilde tamamlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dockers Polo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title