Haberler

Batman'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor

Güncelleme:

Batman'da ailesinin husumet yaşadığı Enis S.'nin silahlı saldırısına uğrayan Fatih Durmaz'ın (14) hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaçan şüphelinin saldırıdan önce keşif yaptığını belirten baba Nizamettin Durmaz (42), "Kuaför dönüşünde şahıs takip ediyor. Daha önce burada keşif yapmış. Kaçış yollarını iyi biliyor. İş yerine 10 metre kala, çocuğa 1 metre mesafeden 6 el ateş ediyor" dedi.

BATMAN'da ailesinin husumet yaşadığı Enis S.'nin silahlı saldırısına uğrayan Fatih Durmaz'ın (14) hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaçan şüphelinin saldırıdan önce keşif yaptığını belirten baba Nizamettin Durmaz (42), "Kuaför dönüşünde şahıs takip ediyor. Daha önce burada keşif yapmış. Kaçış yollarını iyi biliyor. İş yerine 10 metre kala, çocuğa 1 metre mesafeden 6 el ateş ediyor" dedi.

Kozluk ilçesinde 2021'de akraba olan evli çift, sorun yaşamaya başladı. Sürece aileler de dahil oldu ve çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Bunun üzerine akraba 2 aile arasında husumet başladı. Son olarak 28 Kasım'da lise öğrencisi Fatih Durmaz, kuaförden çıkıp, babası Nizamettin Durmaz'ın iş yerine gittiği sırada husumet yaşadıkları aileden Enis S.'nin silahlı saldırısına uğradı. Tabanca ile 6 el ateş eden Enis S. kaçarken, 5 kurşunun isabet ettiği Durmaz, 10 metre mesafedeki babasının iş yerine koştu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralı Durmaz, ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Çalışma başlatan polis, Enis S.'ye yardım ettiği ileri sürülen Ş.İ., S.İ. ve R.İ.'yi gözaltına aldı. 3 şüpheli tutuklanırken, kaçan saldırganı yakalama çalışmaları sürüyor.

'ŞU ANDA HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR'

Fatih Durmaz'ın tedavisi sürerken, babası Nizamettin Durmaz, Enis S.'nin oğlunu vurmadan önce keşif yaptığını söyledi. Durmaz, "2021'de Kozluk'ta bir olay yaşadık. İstemeyerek bir şahıs vefat etti. Şahıs vefat ettikten sonra husumet devam etti. Defalarca kanaat önderlerinin, farklı kişilerinin araya girmesine rağmen karşı taraf yanaşmadı. O gün de oğlum okuldan çıkarken iş yerine geldi. Tıraş olmak istediğini söyledi. 50 metre mesafedeki kuaföre yolladım. Kuaför dönüşünde şahıs takip ediyor. Daha önce burada keşif yapmış. Kaçış yollarını iyi biliyor. Geliyor, çocuğu takip ediyor. İş yerine 10 metre kala, çocuğa 1 metre mesafeden 6 el ateş ediyor. Şu anda hayati tehlikesi devam ediyor. İstanbul'a nakletme gibi bir durumumuz var" dedi.

'TESLİM OLMA DİYE TEMBİHLENMİŞ'

Oğlunun akciğerinde mermi olduğunu söyleyen Durmaz, "Orada detaylı bir şekilde muayene edildikten sonra vücudunda herhangi bir hasarın olup, olmadığı tespit edilecek. Ona göre, durum değerlendirmesi yapılacak. Zanlıya destek veren 3 kişi tutuklandı. Şahıs hala yakalanmamış. Yakınlarını arayarak teslim olmak istediğini söylediğini duydum. 'Teslim olma' diye tembihlenmiş. Biz bu işin takipçisi olacağız. Zaten hukuki süreçler devam ediyor. Savcılık gerekli işlemleri başlatmış. Emniyet aynı şekilde titizlikle çalışıyor. İnşallah yakın bir zamanda yakalanır, adalete teslim edilir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Durmaz Batman Kuaför Fatih Baba Tutuklama Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title