Haberler

Öğrenciye "Neden başörtüsü takıyorsun?" diyen Prof. Dr. Metin Kazancı'nın Ankara Üniversitesi'ndeki görevine son verildi

Güncelleme:

Başörtülü bir öğrenciye "Başındaki örtü niye farz, ne diye takıyorsun?" diyerek tepki çeken Prof. Dr. Metin Kazancı'nın Ankara Üniversitesi'ndeki görevine son verildi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. Metin Kazancı, ders esnasında başörtülü bir öğrenciye "Başındaki örtü niye farz, ne diye takıyorsun?" diyerek tepki toplamıştı. Bu ifadelerin ardından büyük tepki çeken Kazancı'yla ilgili Ankara Üniversitesi'den açıklama geldi.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Konuya ilişkin Ankara Üniversitesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından bugün yapılan açıklamada, emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Kazancı'nın görevine son verildi.

Açıklamada şunlar ifade edildi:

"Üniversitemizde bir öğrencimizin giyim tercihinden dolayı yaşanan üzücü olay hakkında Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde inceleme başlatılmış, inceleme sonucunda olaya neden olan İletişim Fakültesi emekli öğretim üyesinin üniversitemizde ders vermemesi kararı alınmıştır. Üniversitemizin hiçbir biriminde öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın giyim tercihleri ve düşüncesinin tartışma konusu yapılmasına izin verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Başörtülü öğrenciye hakaret eden Prof. Dr. Metin Kazancı'nın Ankara Üniversitesi'ndeki görevinde son verildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara Üniversitesi Metin Kazancı Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (16)

Mehmet Gündüz:

hazır olun, chp iktidarında çok sorulacak bu sorular

250
482
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Demir demir adam espiri yapti sence chp nin iktidar olacagina chp lilerde inaniyormu o kadar saflarmi?

yanıt59
yanıt18
muro:

guldurme beni Memo

yanıt30
yanıt15
Demir Acer :

aferin kosar adimlar ile seriata

113
396
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Prof. Kılıklı utanmaz adam, sözde öğretim üyesi bir prof. olmuşsun, bu yaşına gelmişsin başörtüsünü sorgulayıp Îslâm düşmanlığı yapıyorsun.Nankörlük ediyorsun.

308
75
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

papazdan Hoca olmaz! Yilani iyi beslemisler. Hiç kiçi gögsü görünen ögrencisine ne ciplak dolasiyorsun sordunmu????

yanıt7
yanıt5
Tarık Ziya:

Bu fosiller yaşıyor mu daha. Bu soru Avrupa ülkesinde sorulsaydı bu kadar acıtmadı insanın ruhunu.

321
52
yanıtYanıtla
Ertan Aktas:

Keske iscilere tekme atanlarada ayni hassasiyet gosterilsede islerine son verseler ama onlara gelince daha cok yuceltiyorlar samimiyetinize inanmiyorum,

244
128
yanıtYanıtla
Özbek :

İyice saçmaladıniz haa burda olay farklı sen fark li yere çekmede ustunuze yok işinize gelmeyince şunu da yapsaydiniz bunuda yapsaydiniz eğer niye bu mini eteği giydin dese ne var ya özgür ülke dersiniz özgürlük sadece hak olan birsey değil bunu sokun kafaniza

yanıt9
yanıt10
Mikail arman:

Yüce ALLAH'ın emirlerinden, KUR'AN-KERÎM'd'en habersiz, insanların Înanç tercihlerine saygısız ve duyarsız birisinin derin bilgisi ve 10 tane uzmanlık diploması olsa ne farkeder, neye yararki !

233
58
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title