Haberler

Başkent'te Şafak Operasyonu

Güncelleme:

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Altındağ ilçesinde 500 polisin katılımıyla 55 adrese eş zamanlı 'Şafak Operasyonu' düzenledi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik, Asayiş ekipleri, Özel Hareket ve Çevik Kuvvet polislerinin desteği ile Altındağ ilçesinin gecekondu semtlerinden Hıdırlıktepe'ye sabah saatlerinde 'Şafak Operasyonu' gerçekleştirdi. Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal'ın bir helikopterden bizzat yönettiği operasyona 500 polis katıldı.

HAVADAN 2 HELİKOPTER DE DESTEK VERDİ

Havadan iki helikopterle destek verilen operasyonda özel harekat polisleri koç başları ile kapıları kırılan 55 adrese girdi. Evler, narkotik dedektör köpeklerinin de yardımıyla didik didik arandı.

30 KİŞİ GÖZALTINDA

Yapılan operasyon sonucu 30 kişi gözaltına alınırken uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, sallama tabir edilen bıçak ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Operasyon sırasında çevik kuvvet ekipleri mahalleyi ablukaya alarak içeriden ve dışarıdan kimsenin yaklaşmasına izin vermedi. Gözaltına alınan şüpheliler Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kadri Kartal Altındağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Güzellbeyazgulum0380@hotmail.com:

Ne güzel kolay gelsin ama bu baskını şırnak a molotof atanlarada 500 polisle gövde gösterisi yapmak lazım hakkarıyede yapmak lazım. Türk polisine molotof atmanın bir bedelinin oldugunu onlara sabah 5 te hissettirmek lazım kapıları kırılarak

65
13
yanıtYanıtla
Merdo Merdmerdomerd@hotmail.com:

alakaya sarımsak. eminim sende ne dediğinin farkında değilsin zaten olsan demezdin. şırnakta hakkaride 500 değil 3000 ile yapılıyor zaten ama sanırım şuan yapılandan korkun var merak etme polis kime ne zaman ne yapacağını bilir tabi altın ıslak değil ise:)) konuyu şırnak hakkariye atıpta sıranın kayacağınımı sanıyorsun hayır bence sıra yeni şafak operaasyonlarında ALLAH ın izniyle.

yanıt0
yanıt0
ERGUNergun.bilir@hotmail.com:

ALLAH TÜM EMNİYET VE ORDU GÜCLERİMİZİN YANINDA OLSUN ..

33
2
yanıtYanıtla
ankara merkezbulut-fuat@hotmail.com:

daha dün oralardaydım isabet olmuş oralar temizlenmeli , uyuçturucu fuhuş hırsızlık ne ararsan var oralarda ,

32
1
yanıtYanıtla
Dersimli almanyadanilyas@azillo.net:

Elleri dert görmesin

17
2
yanıtYanıtla
EROL YARDİMCİELerol_baydar_kars@hotmail.com:

ADAM OLUN ZİZE MOLTOF AFILMASIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title