Haberler

Başkan Uzun: Bölge Ayrımı Gözetmeksizin Hizmet Ediyoruz

Güncelleme:

Beylikdüzü'ne hizmet yaparken hiçbir zaman bölge farkı gözetmediklerini dile getiren Belediye Başkanı Uzun'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hizmetleri yaparken bölge farkı gözetmeden ve kişinin nereli olduğuna bakılmadan hizmetlerin yapıldığını dile getirdi.

Yakuplu Çiçekli Bahçe Cafe'de vatandaşlarla bir araya gelen Balkan Uzun, " Beylikdüzü'müzün her köşesi kendine özgü bir güzelliğe sahip, Beylikdüzü'nün her köşesini ve buralarda yaşayan, memleketi neresi olursa olsun tüm vatandaşlarımızı seviyor, hizmette de iyi kalite sunuyoruz. Eğitimde, sağlıkta, çevre düzenlemelerinde, park adedinde ve birçok alanda yapılan hizmetlerde kaliteli hizmet sunuyoruz. Yeşil Beylikdüzü, Beylikdüzü Park' diye bir kavram geliştirdik ve bu düşünceyle ilçenin tamamını park gibi yeşillendirip, güzelleştiriyoruz" diye konuştu. Yakuplu'ya okullar, parklar, sağlık merkezleri, yol ve çevre düzenlemeleri, kavşaklar, dere ıslahları, TIR parkı, yaya üst geçitleri ve birçok alanda hizmet ürettiklerini belirten Başkan Uzun, bu hizmetlerin yeni dönemde de artarak devam edeceğini söyledi. Ayrıca Uzun, Yakuplu'ya bir de altında pazar yerinin olduğu büyük bir kültür merkezi yapacaklarını ifade etti.

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını belirten ve vatandaşlardan bu konuda destek isteyen Başkan Uzun, bu seçimin Türkiye'nin gelişmesine engel olmak isteyen iç ve dış odaklara karşı kazanılacak bir seçim olduğunu ifade etti.

Soruları Cevaplandırdı

Toplantıyı düzenleyen Anadolu Derneği Başkanı Muhsin Kılıç da Başkan Uzun'a her zaman destek olduklarını, bir sonraki dönemde de daha önemli yatırımları bölgelerine beklediklerini dile getirdi.
Programı organize eden AK Parti Beylikdüzü eski Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yiğit de konuşmasında; Yakuplu'ya hizmetlerin devamı için partisinin kadrolarının yine işbaşına gelmesi gerektiğini dile getirdi. Toplantıda Başkan Uzun, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıya Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ile Bitlis Federasyonu Yaşar İzsiz de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Ramis Uzun Yusuf Uzun Yakuplu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title