Haberler

Başkan Selvitopu Günaltay ve Selvili sakinleri ile buluştu

Güncelleme:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hafta sonunu Günaltay Mahallesi'ne ayırdı.

Mahalle Muhtarı Hasan Metin'in kahvaltı davetini kırmayan Selvitopu, mahalle halkıyla kahvaltı yaptı, sorunları dinleyip, yapacakları projeleri anlattı.

Başkan Muhittin Selvitopu Günaltay Mahallesindeki kahvaltı davetine ev sahibi Günaltay Mahalle Muhtarı Hasan Metin'in yanı sıra, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi ve Kibar Mahallesi muhtarları da katıldı. Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarının da katıldığı kahvaltı da vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Selvitopu, Karabağlar'ı daha çağdaş bir kent haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

KARABAĞLAR DEĞİŞECEK, DÖNÜŞECEK

Karabağlar'da düzgün, sağlıklı ve güvenli bir kent dokusu yaratmaya çalıştıklarının altını çizen Selvitopu "Bunun için imar planlarını yeniledik. Bu çalışmaların sonunda zaten birçok sorun kendi kendine yok olacak. Ama bunlar zaman alan şeyler. Çünkü tüm mahallelerin planlamasını yapıyoruz. Bunları yaparken de kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Karabağlar iyi yolda. Karabağlar değişecek, dönüşecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın."
Mahalleyi dolaştı, çocuklara hediye dağıttı

Kahvaltının ardından Günaltay Mahallesini dolaşan Başkan Selvitopu, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa "hayırlı işler" dileyen Selvitopu, çocuklara da hediye dağıtarak onları mutlu etti.

YAĞMUR SUYU KANAL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Günaltay Mahallesi'ndeki programın ardından Başkan Selvitopu ve beraberindekiler, Selvili Mahallesi'ne geçerek yağmur suyu kanal çalışmalarını yerinde incelediler. Selvitopu ayrıca, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmalarıyla ilgili onları bilgilendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhittin Selvitopu Hasan Metin Karabağlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title