Haberler

Balkondan atlayan üniversiteli Özgecan, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Aydın'da 3. kattaki evinin balkonundan atlayan 22 yaşındaki üniversiteli Özgecan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Aydın'da, üniversite öğrencisi Özgecan A. (22), 3'üncü kattaki evinin balkonundan atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız, yaşamını yitirdi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Özgecan A., iddiaya göre, dün saat 22.30 sıralarında Efeler ilçesi Orta Mahalle'deki bir apartmanın 3'üncü katındaki evinin balkonundan atladı.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI AMA...

Beton zemine düşerek ağır yaralanan Özgecan A.'yı görenler, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, Özgecan A.'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (60)

vesta:

insanlar gelecekten ümidini kesmiş, kimsenin umudu yok

83
7
yanıtYanıtla
ahmed:

iman yok, gerisi hikaye.

yanıt14
yanıt25
ahmed''e cvp:

madem kendine güveniyorsun , Allahım senide imtihan etsin diye dua edelim mi ? Amin de hadi

yanıt5
yanıt2
fly:

caddede yürüyün, etrafınıza bir bakın saga sola hiçbirinin yüzü gülen bir insan varmı hepsi mutsuz

50
4
yanıtYanıtla
Usta:

Evet, demek istedigin... Devlet hükümet Bize bakmiye... Gec bunlari. Herkes Demokratik istedi özgürlük, ama o Kapatlizim olarak el Elle geliyor!

yanıt0
yanıt0
önce iman:

birisi çıkmış demiş ''hükümetin hiç suçu yok mu?'' böyle bir düşünceye nasıl sahip olabiliyorsunuzbu ülke her dönem farklı hükümetlerle yönetildi son 20 senedir ancak değişiklik olmadı, şuan 20 yaşında bir genç eskileri bilmez, bu intihar vakalarının ardı arkası gelmiyordu insanlar sokaklarda ölüyordu, geçin artık şu hükümeti suçlamayı falan realist olun.

28
20
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bu yorum icin kac para aldin? Eskilerde bugunku gibi imkan, teknoloji ve devlet icin gelir varmiydi? Sen ya cahilsin, yada yardim alan satilik birisisin.

yanıt1
yanıt1
ehue:

evet gerçekçi, olun lütfen intiharların ölümle ilgisi yok

yanıt1
yanıt2
Bingül teyze:

İntaharlara bakın kadın ölümlerine bakın o meclisteki herkes göreviniz ne her insanın yaşam hakkı var duymuyor musunuz görüyormusunuz acil çözüm gerekir meclise bu sorunlarıda taşıyın herkes sizler kadar rahat yaşamıyor bu ülkede

35
4
yanıtYanıtla
Nhp:

Ne laka meclisine kus beyinli

yanıt4
yanıt32
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title