Haberler

Bakan Yardımcısı Dursun'un hayatını kaybettiği kazanın detayları belli oldu

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un hayatını kaybettiği kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yaşandığı tespit edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yaşandığını açıkladı.
Erciş Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Dursun ve beraberindekilerin Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki programlarının ardından Erciş'e doğru kara yoluyla hareket ettiği ifade edildi.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Çelebibağı Mahallesi aile plajı bölgesine gelindiği sırada sürücü M.Ş.B'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobilin yolun sağındaki şarampole yuvarlandığı kaydedilen açıklamada, olayın ardından acil işlemler için 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği aktarıldı.

Bakan Yardımcısı Dursun'un hayatını kaybettiği kazanın detaylar belli olduKültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun

BAKAN YARDIMCISI OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Cumhuriyet savcılarının kaza yerinde gerekli incelemeleri yaptığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Araçta bulunanlardan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un olay mahallinde hayatını kaybettiği, asistanları Töre Üst, Ferhat Küçük ile araç sürücüsü M.Ş.B.'nin yapılan ilk müdahaleleri sonrasında Van ilindeki hastanelere sevk edildikleri ve tedavilerinin devam ettiği, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından görevlendirilen Cumhuriyet Savcısı tarafından ölen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'a Erciş Devlet Hastanesinde ölü muayene ve diğer adli işlemlerinin yapıldığı ve olayın çok yönlü olarak soruşturulduğu hususu kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

Olay yerinden görüntüler;

Bakan Yardımcısı Dursun'un hayatını kaybettiği kazanın detaylar belli oldu

Bakan Yardımcısı Dursun'un hayatını kaybettiği kazanın detaylar belli oldu

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Dursun Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (12)

FANİ ADAM:

Ölüm güzel şey budur perde ötesi haber hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber

4
1
yanıtYanıtla
ÖZCAN BİTLİS:

Allah Rahmet Eylesin. . Mekanı Cennet Olsun. . .

3
1
yanıtYanıtla
PELİN:

Allah rahmet eylesin. Bazı olgularda uğursuzluğa inanırım. Keşke sadece profesör olmakla yetinseydi.

2
2
yanıtYanıtla
ikrayucu:

trafik hız sınırı ne zaman herkes için geçerli olur ise bu tür olaylar yaşanmaz

2
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

son model arabayla geziyor memlekete ne faydası var bu herifin alt tarafı yardımcı neyse beddua etmicem allaha bırakıyorum bunu

0
3
yanıtYanıtla
''İNSAN'' VATANDAŞ:

Pardon ama, kendisini tanıyor muydunuz? Kimin memlekete ne faydası var, kimin ''sizin gibi'' yalnızca at gözlüğüyle eleştiri yapma özelliği var; bunu yalnızca ALLAH bilir. . . Terbiyesizlik yapmayın, ön yargılarınızı da kendi karanlık kalbinize saklayın!

yanıt1
yanıt0
kekoviç:

herşeyin sonu yok yaratılmış herşeyin sonu var.

0
1
yanıtYanıtla
Avci:

Ava gitmisti bakan efendi ezrayil le yolda tanisti mekani hak etiyi yer olsun

0
1
yanıtYanıtla
AVCI SAVAR:

Sizin tanışmanız ne şekilde olacak bakalım. . . Terbiyesiz!

yanıt0
yanıt0
urfalı:

herşeyin sonu var yemin ederim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title