Haberler

Arkadaşını 43 Bıçak Darbesiyle Öldürüp "Hırsız Yaptı" Dedi!

Güncelleme:

Kayseri'de iki gün önce bağ evinde işlenen cinayette, olaydan yaralı kurtulan adamın arkadaşını 43 bıçak darbesiyle öldürdüğü ve olaya hırsızlık süsü verdiği ortaya çıktı.

Kayseri'de bağ evinde 45 yerinden bıçaklanarak öldürülen fabrika işçisi Hacı Korkmaz'ın (42) katil zanlısı, aynı evde yaralı bulunan iş arkadaşı Murat Karakulak (39) çıktı. Gözaltına alınan Karakulak'ın, para tartışmasında Korkmaz'ı öldürüp, olayı hırsızlık gibi göstermek için evdeki eşyaları dağıttıktan sonra bıçakla kendisini bacağından yaraladığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Hacılar ilçesine bağlı Aşağı Mahalle Uluyer Sokak üzerinde bir evde meydana gelen olayda Hacı K. (52) bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayda Murat K. ise (34) yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ev ve çevresinde incelemeler yaparak, şüphelinin kimliğinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

KENDİSİNİ DE BIÇAKLAYIP ORTALIĞI DAĞITTI

Yaralı olarak hastanede tedavi gören Murat K.'nın çelişkili beyanlarından şüphelenen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya hırsızlık süsü verilebileceği üzerinde durarak soruşturmayı genişletti. Murat K. daha sonra ölen Hacı K. ile birlikte iş yaptığını ve Hacı'ya borcu olduğunu, konuşmak için bağ evinde oturdukları sırada çıkan tartışmada Hacı K.'yı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

ALTINLAR BAHÇEDE BULUNDU

Yapılan otopside Hacı K.'nın vücuduna 40 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Olay sonrası yapılan çalışmalarda suç aleti olan bıçak evin yaklaşık 100 metre yakınında bulunan kar kuyusunda, Murat K.'nın olaya hırsızlık süsü vermek için evden aldığı altın ve Hacı K.'nın eşyaları ise bahçede bulundu.

Cinayet şüphelisi Murat K., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacılar Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500

Yorumlar (11)

ali d.:

ne hale geldik kime güveneceksin nasıl güveneceksin güven canından ol

12
0
yanıtYanıtla
HGo Abiler Ablalar:

Memleket Sosyopat ve Psikopat larin Cenneti olmus.HGO

11
0
yanıtYanıtla
Çelişki:

Zanlı 39 mu 34 yaşındamı. Ölen adam 42 mi 52 mi anlayamadım ???

9
0
yanıtYanıtla
kimmi:

altın mı dünya malı yani boşverecektin

6
0
yanıtYanıtla
Bingül Teyze:

terbiyesiz.

5
0
yanıtYanıtla
MAMAVARRR:

KİM O TERBİYESİZ KİM. SÖYLE BAKIM EVLADIM KİM

yanıt0
yanıt0
duran tekerlek:

asıl çelişki haberde

5
0
yanıtYanıtla
araştırma görevlisi:

Oruç muhabirin başına vurmuş sanırım.

5
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

43 BIÇAK DARBESİ, 45 YERİNDEN BIÇAKLANARAK, 40 BIÇAK DARBESİ ALDIĞI ÖĞRENİLDİ .

4
0
yanıtYanıtla
müslüman müteahhit:

müslüman ve imanlı ilimiz kayseriye yakışmadı

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title